Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gheorghe a dispărut, fără urmă, în Austria. Este este căutat cu disperare de familie: Orice indiciu poate ajuta! 
WhatsApp
O tânără a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în încercarea de a-și găsi fratele dispărut, pe data de 12 ianuarie 2021, în drum spre România din Austria. Bărbatul nu vorbește germana. Gheorghe Mistodie este din comuna Cumpăna, județul Constanța.    
roman_disparut_austria

„Anunț important. Dispărut. Ultima dată a fost văzut în Autogara Stadion - Stadalau - Olympiaplatz 1020, în data de 12 ianuarie 2021, la ora 4:30, așteptând să ia un autocar spre România la ora 6, miercuri, 13 ianuarie. Miercuri seara am aflat că doar joia și vinerea circula autocarul respectiv! Nu avea cartela de Austria în telefon! Nu știe germana și nu cunoaște Viena! Era îmbrăcat cu geaca din imagine. Familia în România este disperată. Orice indiciu poate ajuta! Va rog sunați la nr 06765224878 dacă îl vedeți! Distribuiți vă rog în toate grupurile voastre din Viena/Austria“, a scris sora bărbatului.


2. roman_disp... (roman_disparut_austria_document.jpg)

Mai mulți români, din grupurile în care a fost postat apelul, au sărit în ajutor, sugerându-i tinerei să apeleze oamenii legii. „Poliția e obligată să intervină indiferent ce vârstă are persoana dispărută. Faceți plângere la cel mai apropiat post de poliție. Doamne ajută să fie găsit!“, i-a recomandat o româncă.

„Am făcut, dar degeaba! Au zis că o persoana adultă poate dispărea și apărea când vrea! Dacă nu există incidente neplăcute, ei nu pot să intervină, caci poate chiar a vrut să dispară!", a răspuns sora disperată. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel