Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Tânăr român, arestat după ce ar fi violat două femei. Ultima victimă, jefuită și „abuzată masiv“
WhatsApp
În noaptea de sâmbătă spre duminică, 2 aprilie 2022, o femeie a fost agresată de un autor necunoscut în plină stradă, în orașul Obing din sudul Bavariei, iar ulterior a fost abuzată sexual. Departamentul de anchetă penală din Traunstein a preluat ancheta și caută acum martori. Un suspect, de naționalitate română, a fost arestat, dar poliția investighează în prezent dacă bărbatul ar putea fi responsabil și pentru un alt viol care a avut loc pe 13 martie, tot în Obing.

Agresiune sexuală gravă și jaf: După două agresiuni asupra unor femei în Obing, în Bavaria Superioară, comise, aparent, de același român. Departamentul de Investigații Criminale din Traunstein caută public martori.

Femeie de 54 de ani, violată 


Potrivit poliției din Bavaria Superioară, o femeie în vârstă de 54 de ani se îndrepta spre casă sâmbătă dimineața, în jurul orei 0.30, când un bărbat necunoscut a imobilizat-o din spate. Agresorul a târât-o cu forța pe femeie până la o pajiște din apropiere, la periferia orașului, unde "a agresat-o pe o perioadă mai lungă de timp" pe victima sa, continuă raportul.

Germania. Tânăr român, arestat după ce ar fi violat două femei

 

După oribila faptă, bărbatul a furat și banii victimei sale. Ulterior, când femeia a reușit să fugă de acasă, o rudă a sunat de urgență și a anunțat poliția. Victima a trebuit să primească îngrijiri medicale de către un medic de urgență și să fie internată în spital.

Numeroase mașini de patrulare ale poliției au cercetat zona din jurul orașului Obing în căutarea autorului necunoscut, dar, din păcate, fără rezultate. Departamentul de Investigații Criminale din Traunstein a preluat ancheta, locul crimei a fost izolat și probele au fost securizate. În ciuda eforturilor intense, nu a putut fi găsit niciun suspect.

Luni, 4 aprilie 2022, a fost înființat grupul de anchetă "Mühlbach" pentru acest caz. De atunci, specialiști din diferite departamente de poliție au lucrat la viteză maximă pentru a rezolva cazul.

Românul suspectat de viol nu ar fi la primul atac 

 

De asemenea, grupul a preluat și investigarea unui alt caz care a avut loc la 13 martie 2022: în acea duminică seara, o tânără femeie aștepta o rudă în mașina sa pe Obinger Poststraße, când, brusc, un bărbat ciudat a urcat în vehicul. Bărbatul necunoscut a ținut un obiect la gâtul femeii și i-a cerut în mod repetat să plece cu mașina. Potrivit poliției, femeia a reacționat rapid și a ieșit din mașină, suferind o ușoară tăietură la nivelul feței.

Autorul a fugit apoi și el de la locul faptei. Anchetatorii caută acum să afle dacă cele două infracțiuni ar putea avea legătură între ele.


Între timp, căutarea autorului abuzului din 2 aprilie a continuat cu cea mai mare prioritate: în cursul săptămânii următoare, anchetatorii criminaliști au urmărit aproximativ 30 de indicii și piste de investigație, iar numeroși martori au fost interogați. Sâmbătă, a urmat arestarea: puțin după miezul nopții, doi polițiști în civil au arestat un cetățean român în vârstă de 31 de ani.

Bărbatul le-a atras atenția polițiștilor când a urmărit și a observat în secret o tânără și un tânăr. Datorită comportamentului său extrem de vizibil și a unei descrieri potrivite a autorului, bărbatul a fost arestat temporar. El nu a putut să dea o explicație pentru comportamentul său și a refuzat ulterior să facă vreo declarație.

Dovezi găsite în apartamentul românului

 

În timpul percheziției apartamentului suspectului din Obingen, poliția, experții criminaliști și procuratura au reușit să obțină probe care au stabilit o suspiciune urgentă pentru crima sexuală, potrivit raportului poliției. După ce a examinat faptele, un judecător a emis un mandat de arestare pe motiv că bărbatul riscă să fugă. Bărbatul de 31 de ani se află în prezent în arest. Acum este cercetat pentru viol și tâlhărie. Oficialii investighează, de asemenea, dacă acuzatul este și un posibil autor în cazul din 13 martie.

Departamentul de Investigații Criminale din Traunstein solicită acum informații în mod public: În special, sunt căutați trei martori importanți, un bărbat și două femei, toți cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani. Se spune că au ascultat muzică, au petrecut și au exersat pași de dans în aer liber la primăria din Obing, în jurul miezului nopții de vineri spre sâmbătă (9 aprilie). Ulterior, tânărul și una dintre tinere au părăsit împreună primăria în direcția Wasserburger Straße.   

Cei trei martori sunt rugați să contacteze Departamentul de Investigații Criminale din Traunstein la numărul de telefon (0861) 98730. Orice alte percepții suspecte care ar putea avea legătură cu cele două infracțiuni pot fi, de asemenea, raportate la acest număr.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel