Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Profesor acuzat de canibalism. Victima, Stefan, dispăruse de 2 luni: „Era complet lipsit de carne“
WhatsApp
Procesul în care un profesor în vârstă de 41 de ani este suspectat că ar fi ucis un bărbat de 44 ani, după care l-ar fi tranșat și i-ar fi mâncat bucăți din corp, a început, marți, în Germania informează Euronews.

Crima ar fi avut loc în Berlin, în septembrie anul trecut, cu câteva ore după ce profesorul și-a dat întâlnire cu victima, Stefan, un mecanic de 43 de ani, pe un site de socializare,potrivit DPA.

Profesorul a fost acuzat că l-a ucis pe bărbat pentru propria lui satisfacție sexuală. Procurorii au declarat că nu există niciun indiciu că victima ar fi fost de acord să fie ucisă. În plus, profesorul de 41 de ani este acuzat de canibalism, procurorii suspectându-l că ar fi mâncat anumite părți din victima sa. După crimă, suspectul ar fi tranșat trupul victimei în apartamentul său din cartierul Berlin-Pankow și apoi a împrăștiat bucăți din corpul acesteia în diferite cartiere ale orașului, titrează Libertatea.

Profesor din Germania, acuzat de canibalism

 

Bărbatul dat dispărut a fost căutat mai multe săptămâni de polițiști, până când oamenii legii au găsit resturi de oase într-o pădure din nordul Berlinului. Ulterior, presupusul făptaș al crimei a fost descoperit cu ajutorul câinilor special dresați pentru acest scop. Un polițist a declarat pentru cotidianul BZ ca unul dintre oase era complet lipsit de carne și că au existat și alte indicii care i-au făcut să suspecteze că Stefan T. ar fi fost victima unui canibal.

Vezi și: Germania. Poliția a arestat un „canibal”, după ce trecătorii au găsit oase umane într-un parc. Victima, Stefan, dispăruse de 2 luni

 

Presupusul ucigaș, Stefan R., ar fi vizitat "camere de chat relevante", scrie agenției de presă DPA. Potrivit legilor germane, numele suspecților nu este dezvăluit în timpul investigației.

Procesul, care are loc la o instanță de stat din Berlin, este de așteptat să dureze până la jumătatea lunii octombrie. 

Victima, Stefan T., de profesie inginer electric, și-ar fi părăsit apartamentul aproape de miezul nopții pe 5 septembrie și fusese dat dispărut ulterior de către colegii de apartament.

Presa germană compară acest caz cu cel al lui Armin Meiwes, un canibal german încarcerat pe viață în 2006. Meiwes și-a cunoscut victima pe internet, într-o cameră de chat destinată celor interesați de canibalism. Bărbatul a filmat momentul în care și-a ucis victima, un bărbat de 43 de ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel