Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania: Poliţia a intervenit pentru a dispersa sute de petrecăreţi adunaţi în oraşul Augsburg
WhatsApp
Poliţia a intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a dispersa sute de persoane adunate pentru a participa la o petrecere în Augsburg şi pentru a le îndepărta de pe mai multe străzi ale oraşului din sudul Germaniei, în cadrul unei operaţiuni care a durat mai multe ore, conform unui purtător de cuvânt, relatează DPA.

Mai mulţi poliţişti şi petrecăreţi au fost răniţi în timpul operaţiunii, a precizat purtătorul de cuvânt.

Aproximativ 1.400 de persoane s-au adunat să petreacă în centrul oraşului, iar atmosfera a devenit agresivă pe fondul consumului de alcool, a indicat poliţia adăugând că spre forţele de ordine au fost aruncate în mod repetat obiecte.

Poliţia a luat decizia de a evacua zona la ora 2:00 (00:00 GMT) după ce participanţii au refuzat elibereze zona, în pofida solicitărilor repetate.

În timpul operaţiunii, spre forţele de ordine au fost aruncate peste 200 de obiecte, inclusiv recipiente de sticlă. O ambulanţă a fost de asemenea lovită cu o sticlă care a spart parbrizul, notează DPA.

O persoană care a aruncat o sticlă a fost reţinută.

Poliţia germană a intervenit vineri seară pentru a dispersa 4.000 de persoane care participau la o petrecere într-un parc din Hamburg, după mai multe tentative de a impune respectarea regulilor anti-coronavirus. În timpul operaţiunii, unii dintre participanţi au aruncat sticle înspre forţele de ordine, doi poliţişti fiind uşor răniţi, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel