Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Muncitor român de la Tönnies, UCIS la serviciu, de alt conațional
WhatsApp
Crimă între români la sediul producătorului de carne Tönnies din Rheda Wiedenbrück, landul Renania de Nord-Westfalia. Un conațional de 35 de ani l-a înjunghiat pe altul, de 33 de ani, când se aflau la muncă, pe fondul unui conflict. Acesta din urmă a decedat la spital.
tonnies

Atac sângeros la o fabrică din Tönnies. Un angajat român a murit după ce un coleg l-a atacat cu un cuțit.

La scurt timp după ora 7 dimineața, un apel de urgență a fost dat la centrul de control al poliției locale. Potrivit Bild, angajatul român lucrătorul a fost descoperit de colegii săi cu răni grave.

André Vielstädte, directorul general al companiei, a confirmat incidentul: „Dimineața a existat un incident între doi angajați în producție în care un angajat a atacat pe altul cu un cuțit", a spus Vielstädte pentru Bild . „În ciuda măsurilor imediate de prim ajutor, angajatul a murit în spital. Acest act oribil trebuie investigat pe deplin. Poliția și procurorul au sprijinul nostru deplin. Simpatia și condoleanțele noastre se îndreaptă către familia și prietenii angajatului”, a continuat managerul.

Germania. Muncitor român de la Tönnies, UCIS la serviciu, de alt conațional

 

Incidentul s-a produs în departamentul de tăiere, după cum au raportat owl24.de și wa.de. Presupusul autor și victima sunt cetățeni români. Suspectul a fost arestat. Poliția de la Bielefeld a înființat o echipă de omucidere, dar inițial nu a oferit informații despre fapte.

Parchetul și poliția din Bielefeld au comentat incidentul de la Tönnies și au stabilit că autopsia românului ucis va avea loc vineri după-amiază. Detectivul-șef Alexander Scholz conduce comisia de crimă „Loop”, care lucrează împreună cu parchetul de la Bielefeld pentru a rezolva crima  de la Tönnies.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel