Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Microbuz condus de un român de 20 de ani, răsturnat pe autostradă
WhatsApp
Un șofer român în vârstă de 20 de ani s-a răsturnat cu microbuzul pe care îl conducea între Treffelstein și Biberbach, în regiunea Cham din Germania.

Miercuri după-amiază, un român în vârstă de 20 de ani conducea un microbuz, înmatriculat în Germania, între Treffelstein și Tiefenbach. Șoferul a intrat pe acostament, a virat pe contrasens și vehiculul s-a răsturnat pe o parte.

Două motive ale accidentului, în afară de eroarea de conducere, sunt probabil drumul umed de la ploaie și anvelopele din spate ale vehiculului complet uzate.

Potrivit poliției, bărbatul a suferit doar răni minore și a reușit să se salveze singur din vehicul. Inițial serviciile de urgență au fost alertate că este vorba despre o persoană încarcerată, astfel la fața locului s-au deplasat pompierii din Tiefenbach și Treffelstein, dar și pompierii din Waldmünchen cu o autospecială de salvare. Cu toate acestea, șoferul român nu a avut nevoie de intervenție pentru a se salva, relatează inspectorul districtual de pompieri Norbert Auerbeck.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel