Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Hoț român, speriat și prins de câinele poliției
WhatsApp
Marți, 27 februarie 2024, în jurul orei 02.10, o persoană necunoscută a comis un jaf într-o proprietate de pe Steinengraben. Autorul, un român, a fost prins cu ajutorul uni câine polițist.

Grație unei terțe persoane atente, poliția cantonală din Basel-Stadt a reușit să-l prindă pe suspect în timpul unei urmăriri imediate și să-l aresteze în numele procuraturii din Basel-Stadt.

Conform investigațiilor efectuate până în prezent de către departamentul de investigații penale al procuraturii, o persoană necunoscută a pătruns prin efracție într-un restaurant. Acesta a furat bani de acolo. La sosirea ofițerilor de poliție, care au anunțat în repetate rânduri desfășurarea câinelui de serviciu "Eirik vom Haus Taurus", bărbatul a fugit din imobil. Polițiștii au reușit să îl oprească pe suspect - un cetățean român în vârstă de 49 de ani.

Orice persoană care poate furniza informații relevante este rugată să contacteze Departamentul de investigații penale al procuraturii la numărul de telefon 061 267 71 11 sau cea mai apropiată secție de poliție.

Polițiștii nemți au avut parte de un real jackpot, după ce au arestat un român prins furând un încărcător de telefon

 

Poliția din Mittenwald a elucidat o serie de furturi din magazine, identificând un român în vârstă de 48 de ani ca principalul suspect. Alți doi presupuși complici sunt căutați de autorități.

Începând din luna decembrie, numărul furturilor din magazine din Mittenwald a crescut semnificativ, cu 13 cazuri raportate la poliția din Garmisch-Partenkirchen. Comercianții cu amănuntul din zonă au fost afectați, pierderile estimându-se la aproximativ 7.000 de euro. La 30 ianuarie, poliția l-a arestat pe un bărbat român de 48 de ani, surprins în timp ce încerca să fure un cablu de încărcare pentru telefonul mobil dintr-un magazin din Mittenwald.

Pe parcursul interogatoriilor și investigațiilor ulterioare, s-a stabilit că bărbatul reținut era autorul seriei de furturi din Mittenwald. A recunoscut implicarea sa în aceste infracțiuni. De asemenea, au fost identificați doi suspecți care ar fi fost complicii lui în aceste furturi, ambii cetățeni români în vârstă de 25, respectiv 22 de ani, dar aceștia sunt în prezent în fugă și se crede că au părăsit țara. În ciuda eforturilor autorităților, cumpărătorii bunurilor furate nu au fost încă identificați. Principalul suspect se află în arest preventiv în timpul anchetei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel