Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
George Simion și-a lansat candidatura la prezidențiale și anunță controale drastice pentru firmele austriece
WhatsApp
Liderul AUR, George Simion, a afirmat sâmbătă, la lansarea candidaturii sale la prezidenţiale, că este momentul ca preşedintele României să fie ales în Bucureşti şi a promis că va fi un preşedinte care luptă pentru oameni.

Înainte de a-şi susţine discursul, George Simion a fost validat ca și candidat al partidului la alegerile prezidenţiale de către participanţii la congresul AUR, prin ridicare de mână.

Simion şi-a făcut intrarea pe scena evenimentului de la Arenele Romane pe acordurile melodiei "Fie să renască" a trupei Phoenix.

"Am tot auzit că preşedintele României este ales de undeva de peste Ocean, de la ambasade. Eu cred că mai este timpul să fie şi cum vrem noi, nu doar cum vor alţii. Am tot auzit care e candidatul nemţilor, candidatul francezilor, care e candidatul americanilor, care e candidatul ruşilor. I-am văzut cum fac sluj pe acolo pe la ambasade. Eu vreau să vă zic că George Simion vrea să fie preşedintele românilor, şi atât. Ambasadorii, să vorbim, sunt bine-veniţi, dar nu la ambasadele lor, ci în birourile noastre. (...) Este timpul, dragi prieteni, ca preşedintele României să fie ales, aici, la Bucureşti. Este timpul ca să nu mai fim trataţi ca o colonie de mâna a doua, este timpul nostru, este timpul ca noi, o ţară bogată, să nu mai avem o populaţie sărăcită", a transmis George Simion.

Simion vrea răzbunare pe Austria


El a promis că atunci când va fi preşedinte toate companiile austriece care activează în România "vor fi controlate corespunzător până în momentul intrării noastre în Schengen".

Legat de programul său pentru România, Simion a anunţat că săptămâna viitoare va prezenta soluţia cu care AUR vine la guvernare, soluţia "împroprietăririi românilor".

"Programul de reconstrucţie a României, prin construcţia a 1 milion de apartamente la preţuri accesibile. Vor spune unii şi alţii, dar, vai, nu este posibil! Este posibil, prin mult, mult efort şi noi ştim să depunem efort şi noi ştim să fim harnici", a afirmat Simion.

"E timpul pentru un preşedinte energic, nu pentru ficuşi, nu pentru îmbuibaţi, nu pentru turişti. Vremea lor a trecut", a transmis preşedintele AUR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel