Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gabriela Firea, MESAJ pentru Dăncilă la prima oră: "Doamne, chiar vreți să ieșim pe ușa din dos a istoriei?"
WhatsApp
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat-o, luni, pe Viorica Dăncilă pentru ”impunerea” în conducerea PSD a lui Gabriel Oprea și unor lideri sindicali. ” Doamne, chiar vreți să ieșim pe ușa din dos a istoriei?”, i-a transmis liderului partidului.
Sursa foto: captură Antena 3

”Pentru copiii acestei țări care merită mai mult de la politicieni, îmi voi asuma toate riscurile, consecințele și nu voi accepta compromisuri. Greșelile și compromisurile i-au determinat pe români să aleagă într-un număr atât de mare răul cel mai mic. Mă doare, dar îi înțeleg perfect! Așa cum am rămas doar șase în picioare, din cei 25 de semnatari ai scrisorii prin care îi solicitam dlui Dragnea să se retragă de la conducerea PSD, pentru că începuse să ne facă foarte mult rău - și în primul rând românilor -, cu toate pedepsele pe care le-am primit fiecare în parte, așa și acum vreau să mă delimitez printre primii în mod public față de nesocotirea opiniei majorității covârșitoare a românilor și a colegilor din partid, prin impunerea intrării în CEX, fără votul explicit al nostru, a unor persoane, pe motiv că acum nu mai conduc partide ci... sindicate”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Ea susține că membrii conducerii PSD nu au votat în cunoștiință de cauză.

”Resping ferm ideea că aș fi știut așa ceva, că aș fi fost de acord! Eram în primul rând la CEX, în campania electorală, când ni s-a cerut votul pentru colaborarea cu câteva sindicate. Propunere votată în unanimitate. Nu s-a citit numele președinților acelor sindicate - unele de care nu am auzit în viață mea -, nu s-a precizat că devin automat vicepreședinți ai PSD și că au drept de vot în BPN și CEX, că și cum ar fi fost votați în Congres de către delegații din toată țară. Sunt dezamăgită că începem analiza prăbușirii noastre cu un astfel de gest sfidător. Nu ne putem reforma și relua legătura cu simpatizanții noștri printr-o minciună. Aud că și alte persoane controversate se lipesc acum, în înghesuială și nebăgare de seamă, de noi. Probabil vor să ne îngroape definitiv! Mă delimitez categoric! Doamne, chiar vreți să ieșim pe ușa din dos a istoriei?”, a conchis Gabriela Firea.

Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, că fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost prezent la sediul PSD, deoarece este vicepreședinte în Comitetul Executiv al partidului, funcție obținută în urma semnării unui protocol de colaborare.

„Noi am făcut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Frăția, cu Uniunea Militarilor și Polițiștilor, am făcut cu mai multe sindicate, iar prin aceste protocoale pe care le-am semnat, lidierii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv Național. Avem cu cinci sindicate. Toți liderii de sindicate au funcție de vicepreședinte la nivel de Comitet Executiv Național. Am făcut cu cinci sindicate, deci avem cinci vicepreședinți. Au și drept de vot”, a spus Viorica Dăncilă, întrebată despre motivul pentru care Gabriel Oprea a fost prezent duminică la sediul PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel