Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fost membru CA: Deciziile care privesc TVR se iau de Liviu Dragnea personal
WhatsApp
Radu Carp, fost membru în Consiliul de Administrație la TVR, critică aspru televiziunea publică pentru decizia de a difuza integral Congresul PSD, și doar 1 minut ședinta PNL.


Radu Carp acuză faptul că deciziile importante care privesc TVR se iau personal de Liviu Dragnea. Prezentăm scrisoarea deschisă publicată de Carp.


"Liviu Dragnea, vedetă cu rating la televiziunea publică

 

Ne aflăm într-un moment critic al televiziunii publice, niciodată puterea politică nu a dorit mai mult să o subordoneze.

Era de aşteptat ca, după preluarea finanţării TVR de către bugetul de stat, iniţiatorul acestei măsuri, PSD să dorească un control total din punct de vedere managerial şi editorial.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni: deciziile care privesc televiziunea publică se iau de către conducerea PSD, de Liviu Dragnea personal.

Actuala conducere interimară a TVR, doamna Doina Gradea, nu a mai aşteptat numirea noului CA la TVR şi a înaintat noua grilă de programe la CNA. Deşi Consiliul de Administraţie are atribuţii limitate în această privinţă, simpla discuţie a acestei grile altundeva decât în şedinţe controlate politic provoacă insomnii în Şoseaua Kiseleff nr. 10. Astfel, emisiunea Ora de ştiri a domnului Mihai Rădulescu nu se mai regăseşte în noua grilă. Considerente de rating? Nici vorbă. Mihai Rădulescu a îndrăznit să candideze pentru o poziţie în CA din partea salariaţilor fără să obţină binecuvântarea prealabilă a domnului Liviu Dragnea. Precum alţi candidaţi pentru CA, mai norocoşi.

Pe data de 9 martie a avut loc un congres PSD. Transmis live de TVR timp pe 4 ore. Liviu Dragnea trebuia să fie vedetă publică, doar a investit bani de la stat pentru acest scop.

Cu o zi mai târziu, pe data de 10 martie, a avut loc o şedinţă a celui mai înalt for de conducere a principalului partid de opoziţie, PNL. TVR a transmis live 1 minut, timp în care din studio Ion Cristoiu anunţa difuzarea unui interviu cu Sebastian Ghiţă.

240 de minute vs. 1 minut. Acesta este modelul de democraţie al lui Liviu Dragnea, livrat televiziunii publice la pachet cu propriul profil de vedetă cu rating.

 

Radu CARP

Fost membru CA TVR"

 

Foto- Dcnews.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel