Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Foc pus intenţionat într-un bloc din Buzău. 20 de oameni, în pericol
WhatsApp
Un incendiu a izbucnit miercuri la etajul patru al unui bloc din localitatea buzoiană Berca, 20 de persoane fiind evacuate. A utoritățile au identificat un bărbat pe care îl suspectează că ar fi pus intenționat focul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, din cauza fumului din bloc, locatarii au fost evacuaţi.

"La faţa locului acţionează pompieri de la staţia Petrom Berca şi două echipaje venite de la Buzău, din care o autospecială cu macara. Circa 20 de locatari din bloc au fost evacuaţi din pricina fumului de pe scările blocului", a declarat sursa citată.

Potrivit martorilor oculari, în apartamentul în care a izbucnit incendiul se afla un tânăr în vârstă de 30 de ani.

Iniţial, s-a mers pe varianata unei scurgeri de la o butelie sau o ţigară uitată aprinsă, însă există indicii care duc la ipoteza potrivit căreia focul ar fi fost pus intenţionat.

"În baza informațiilor transmise de locatari, jandarmii au identificat un bărbat de 23 de ani despre care se susține că ar fi fost autorul incediului, persoana fiind imobilizată la autospeciala jandarmeriei, ulterior predată lucrătorilor de poliție pentru investigații", potrivit comunicatului emis de Janarmeria Buzău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel