Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Iordache se PLÂNGE de PSD: "Aş da din nou OUG 13. Nu m-au SUSȚINUT"
WhatsApp
Florin Iordache susţine că ar da din nou ordonanţa 13 dacă s-ar întoarce în timp. Deputatul a declarat că nu a fost destul de susţinut de colegii săi la momentul respectiv.

Florin Iordache susține că a primit o mulțime de reproșuri din PSD pentru că a dat acea ordonanță împotriva căreia, la vremea respectivă au fost cele mai numeroase proteste pe care le-a văzut România, după '89. 

"Atâta timp cât avem o decizie a Curţii Constituţionale, OUG 13 nu a fost cred că îndeajuns explicată şi eu nu am fost destul de susţinut de colegii mei. Şi aţi văzut că a fost un act de demnitate când şi colegii mei îmi reproşau că am adoptat-o, am făcut un pas în spate. Cred că un ministru, atunci când constată că cei din jurul său vin şi îi reproşează, trebuie facă un pas în spate. (...) Vi se pare normal că oameni pentru sume infime care au fost trimişi în instanţă, mă refer la primari, preşedinţi de consilii judeţene, chiar dacă au fost achitaţi, îşi pierd mandatul?”, a declarat Florin iordache la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel