Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
FIICA lui Gheorghe Dincă: "Să zicem că sunt fata unui CRIMINAL"
WhatsApp
Daniela Dincă a comentat suspiciunile care planează asupra tatălui său, Gheorghe Dincă, aflat în centrul celui mai mare scandal mediatic al momentului. Aceasta a povestit cum a aflat despre teribilele fapte şi susţine că omul pe care îl ştia din copilărie nu ar fi făcut aşa ceva.
Sursa foto: captură Antena 3

"ŞOC! Pentru că vineri dimineaţa m-a sunat o cunoştinţă care stă acolo pe stradă şi zice 'Trezeşte-te! La uşă la tatăl tău e poliţie, e televiziunea, cică ar fi omorât pe cineva!'. Zic 'wow! Cum?'

M-am trezit, l-am sunat pe fratele meu cel mare. Am lucrat vinerea aia toată ziua. Din presă am cosntatat că era televiziunea, poliţia. Noi aşteptăm să se finalizeze într-un fel ancheta şi să ni se comunice şi nouă", a spus Daniela Dincă, la Antena 3.

Citeşte şi: DIICOT, precizări CRUCIALE despre ancheta de la Caracal

Întrebată despre faptul că tatăl ei a recunoscut crima, Daniela Dincă a spus că nu ştie prea multe detalii din anchetă, însă nu îl credea capabil de asemenea fapte.

"Nu ştiu să vă răspund. Nouă nu ni s-a permis să vorbim cu el, din anchetă nu ni se comunică foarte mult.

Omul care îl ştiu, până undeva până la 19 ani, eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei, dar asta nu înseamnă că mi-a lipsit total din viaţă, dar nu... omul care îl ştiam eu, nu. De asta am rămas foarte suprinşi toţi din secunda când am aflat", a mai spus fiica lui Gheorghe Dincă.

Citeşte şi: GEST EXTREM din partea familiei Alexandrei. Cumpănaşu: "Răbdarea noastră a luat SFÂRŞIT! Îl vom RUPE!"

Aceasta a precizat că nu ştie dacă tatăl său a fost acoperit de cineva, întrucât nu li se comunică nimic, însă a stat la dispoziţia oamenilor legii, fiind prezentă şase zile în permanenţă, atât la Poliţie, cât şi la DIICOT.

"Să zicem că sunt fata unui criminal. Nu am ales eu asta, nu este o situație pe care mi-o doresc. Dacă e adevărat că a făcut așa ceva, trebuie să plătească", a conchis Daniela Dincă, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel