Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fetița dispărută din Serbia ar fi fost văzută cu două românce, în Austria 
WhatsApp
Danka Ilici, o fetiță de doar doi ani din Serbia a dispărut în condiții misterioase. Recent, un filmuleț arată că aceasta s-ar fi aflat în compania a două românce în Viena, dar deocamdată nu este 100% clar dacă este cu adevărat fetița dispărută. 

În data de 26 martie, Danka Ilici a dispărut într-o manieră misterioasă în timp ce se juca în grădina casei de vacanță a părinților săi din Banjsko Polje, în centrul Serbiei. Această dispariție a stârnit o amplă acțiune de căutare în toată țara pentru fetița în vârstă de doi ani.

Telegraf.rs a publicat un videoclip exclusiv în care sunt prezentate două femei și o fată despre care se spune că ar fi chiar fetița dispărută Danka Ilici, în vârstă de doi ani. Înregistrarea a fost făcută la Viena.

După cum se poate vedea pe imagini, în videoclip sunt prezente două femei cu genți care stau pe stradă, iar o fetiță care arată ca Danka se joacă în jurul lor.

Filmarea este analizată de polițiștii din Viena

 

Martorul din Viena, care a dorit să rămână anonim, a relatat că a observat scenele în apropierea unei stații de tramvai spre Opera din Viena. Două femei, vorbind în limba română, încercau să interacționeze cu fetița, strigând un nume neclar, la care micuța nu a reacționat.

„Am ieșit din stația de metrou Schotenring și am dat peste un copil care fugea și țipa. Mai întâi am observat, apoi am început să înregistrez. Totul s-a întâmplat la o stație de tramvai spre Opera din Viena. Erau două femei cu copilul, vorbeau între ele în limba română. Au strigat micuța pe un nume, nu am înțeles care, dar fetița nu a răspuns“, a precizat martorul.

După ce a obținut înregistrarea, martorul a transmis-o autorităților și a oferit o declarație. În urma acestor evenimente, Markus Dietrich, purtătorul de cuvânt al poliției din Viena, a confirmat că circumstanțele exacte, în special identificarea copilei din videoclip, sunt subiectul unei anchete în curs.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel