Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fane Vancica, săltat de mascați, la prima oră a dimineții 
WhatsApp
Interlopul Fane Vancică a fost ridicat de poliție în această dimineață, după o percheziție la domiciliul său. 
Român răpit de ruși în Portugalia, salvat de poliție după trei zile de captivitate

Interlopul Fane Vancică s-a filmat la finalul lunii august în timp ce bătea o femeie. Videoclipul a fost postat pe Tik-Tok și a devenit foarte rapid viral. Oamenii legii au deschis un dosar penal și au aplicat un ordin de restricție de cinci zile. Plângerea penală nu a fost însă depusă în termen. Chiar și așa, polițiștii continuă cercetările.

La vremea respectivă, interlopul a motivat gestul revoltător prin faptul că era sub influența băuturilor alcoolice și că nu și-ar fi luat pastilele.

Ce spune Poliția Capitalei, oficial

 

Poliţiştii Capitalei - Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, au pus în aplicare, marţi dimineaţa, un mandat de percheziţie domiciliară, în Bucureşti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"Bărbatul bănuit de săvârşirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor", precizează Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi al Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel