Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Escrocherie la Vama Nădlac. Românii, țepuiți când plătesc rovinieta: „Credeţi că noi, cei care venim de dincolo, suntem proşti?!“ (Video)
WhatsApp
Un român care a intrat în țară pe la Vama Nădlac şi a plătit rovinieta pentru 30 de zile spune că i s-a cerut cu 10 lei mai mult. Bărbatul a sesizat că de fiecare dată, casiera folosea același șiretlic.

Bărbatul explică, într-o postare pe Facebook, faptul că rovinieta la Vama Nădlac l-a costat 45 de lei, asta deşi pentru 30 zile ar fi trebuit să plătească 35 lei. 

Nu ar fi fost prima dată când pățește asta. De data aceasta, furios la culme, acesta a cerut explicaţii şi a şi filmat toată conversația cu casierița.

Pe chitanţa eliberată se poate foarte greu observa valoarea, pentru că „şmecheria“ era ca ştampila să fie aplicată exact în acea zonă. Bărbatul a înfruntat-o pe casieră, cerându-i să-i spună cât costă rovinieta pentru 30 de zile. Femeia i-a spus că trebuie să plătească 35 lei şi a motivat că i-a cerut 45 lei pentru că „noi lucrăm pe comision“, rugându-l totodată să nu cheme poliția și returnându-i banii.

Escrocherie la Vama Nădlac. Românii, țepuiți când plătesc rovinieta

 

„Ţeapă la Vama Nădlac (vechi) Atenţie mare dacă treceţi pe la Vama Veche Nădlac şi vreţi să vă luaţi Rovinieta . De 2 ori am luat ţeapă, dar azi a treia oară am cerut explicaţii deoarece a fost dubios că a pus ştampila şi semnătura exact pe preţ (pe chitanţă, dar nu era ataşat bonul fiscal).

Doamna a dat in bâlbâieli, m-a rugat să nu chem poliţia şi mi-am cerut banii înapoi. De fiecare dată mi s-a cerut de la această doamnă 45 lei in loc de 35 lei (rovinieta pentru 30 zile). Îmi cer scuze pentru cuvintele spuse la nervi în acest video. Dacă aţi trecut pe acolo verificaţi-vă de curiozitate chitanţa să vedeţi dacă ştampila şi semnătura acoperă preţul“, a postat bărbatul pe un grup dedicat românilor din Austria.

„Doamnă, dumneavoastră credeţi că noi, cei care venim de dincolo, suntem proşti? De ce faceţi chestia asta? Vreau banii înapoi şi vin cu Poliţia aici. Să nu credeţi că eu muncesc degeaba. Băga-mi-aş picioarele în ţara asta şi-n cine vă ţine aicea. Asta faceţi voi, vă bateţi joc de oameni în ţara asta! Eu nu muncesc, băga-mi-aş picioru’ să-mi bag?! Eu nu muncesc? Stai acolo şi-ncasezi bani, 45 lei, pentru ce?“, a răbufnit bărbatul, după ce şi-a luat banii înapoiaţi de casieră.

„Altu’ munceşte şi se chinuie acolo, în puii mei, şi dumneata stai aici şi încasezi bani?  A doua oară m-ai frecat, intenţionat am venit aici. Stai, că vin eu şi cu televiziune şi cu Poliţia!“, a ameninţat bărbatul, ulterior cerându-şi scuze, pe Facebook, pentru limbajul folosit şi motivând că a fost extrem de nervos.



2. -imagine fara descriere- (captura-postrae-fbk.PNG)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel