Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două românce, mamă și fiică, ucise în casă: O fetiţă de 13 ani, principalul suspect în cazul dublei crime de lângă Botoșani
WhatsApp
Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte în propria gospodărie din satul Poiana din comuna Cristineşti, ele prezentând plăgi înjunghiate în zona gâtului. O fetiţă în vârstă de 13 ani este considerată principalul suspect în cazul dublei crime.
Trupul fără viață al unei femei a fost descoperit într-o locuință din Argeș. Prezenta semne de violență pe corp

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia, femeile au vârste de 82 şi, respectiv, 53 de ani, şi locuiau singure într-o casă dintr-o zonă retrasă a localităţii.

"Au fost găsite cu plăgi în zona gâtului, decedate amândouă, una în casă, una în curte", a precizat Chihaia.

Anchetatorii nu cunosc, până în acest moment, mobilul crimei.

O fetiţă în vârstă de 13 ani este considerată principalul suspect în cazul dublei crime din satul Poiana, comuna botoşăneană Cristineşti, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Două românce, mamă și fiică, ucise în casă: O fetiţă de 13 ani, principalul suspect 



Potrivit acestora, minora nu răspunde penal pentru faptele sale. Ea a fost ridicată de poliţişti şi internată într-un centru de minori al DGASPC.

Pentru moment fata are statutul de martor. Aceasta a fost preluată de reprezentanții DGASPC. Fata urmează să fie audiată. Potrivit vecinilor fata obișnuia să meargă pe la cele două femei.

Anchetatorii refuză, pentru moment, să ofere orice detalii legate de derularea investigațiilor fiind vorba despre implicarea unui minor și de protecție datelor acestuia.

Din cauza vârstei însă aceasta nu poate fi audiată ori reținută și nu poate răspunde penal pentru faptele sale. Se pare că mobilul crimelor ar fi fost un acces de furie.
Numeroşi poliţişti şi jandarmi se află în zonă pentru a găsi urme care să ducă spre autorul faptei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel