Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doliu în sportul românesc. Doi fotbaliști de marcă, tată și fiu, răpuși de COVID
WhatsApp
Emanuel Foale, un antrenor care a lansat mulți tineri, a fost răpus de COVID la doar 54 de ani. Cu  aproape un an în urmă, și tatăl său, Octavian Foale, un alt om de fotbal, a murit din aceeași cauză.

Fotbalul timișean este în doliu, după ce Emanuel Foale, un antrenor care a lansat mulți tineri, a fost răpus de COVID la doar 54 de ani.  

"Asociația Sportivă Obilic Sânmartinu Sârbesc 1931 este alături de familia Foale, familie care trece printr-un moment cumplit, ieri dimineață stingându-se din viață Emanuel Foale. Dumnezeu să îl ierte! Cine dorește să îi fie alături pe ultimul drum, este așteptat miercuri începând cu ora 12:00 la capela centrală din cimitirul situat pe Calea Buziașului!" a transmis pe FB clubul unde activa antrenorul.

În 1985, acesta a făcut parte din lotul lărgit de seniori al Politehnicii Timișoara, alături de fratele său mai mic, Angelo, antrenor secund fiind chiar tatăl lor. Fratele cel mare,  Antonio (”Toni”), a fost antrenor principal, iar acum este secund la Politehnica. În anii 80 Octavian Foale, tatăl, a fost antrenorul echipei alb-violete şi a făcut închisoare în 1986, după o tentativă de blat la un meci cu FC Bihor, transmite Realitatea de Timis

Octavian Foale, o legendă a fotbalului timişorean, a decedat în prima zi de Paşti. Fostul antrenor avea 83 de ani şi fusese infectat cu COVID-19.

 

Bilanț provizoriu: Peste 800 de cazuri noi de COVID-19, raportate, azi, în România

 

829 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, potrivit bilanțului provizoriu furnizat de autorități. De asemenea, au fost raportate 88 de decese.

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 15 decembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 829 de cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 88 decese dintre care 17 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, anunță Grupul de comunicare strategică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel