Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doliu în comunitatea românească din Italia. Tudor, un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața 
WhatsApp
Este doliu în comunitatea românească din Italia. Un tânăr de doar 26 de ani, Tudor Daniel, și-a pierdut viața. 

Un tânăr de 26 de ani, Tudor Daniel Gulie , de origine română, dar rezident permanent cu familia în localitatea Sant'Anna Arresi, și-a pierdut viața într-un teribil accident care a implicat mașina în care se deplasa cu niște prieteni, cu vârste cuprinse între 26 și 29 de ani. Prietenii săi au scăpat cu viață, însă au fost răniți.

Tudor și-a pierdut viața în Sardinia, într-un accident care a avut loc de-a lungul drumului provincial 70, șoseaua care leagă Santadi de Teulada.

Dinamica prăbușirii nu este încă foarte clară (investigațiile sunt în curs), însă accidentul a avut loc nu departe de punctul în care anul trecut un pod s-a prăbușit din cauza vremii nefavorabile.

Mașina condusă de victimă avea să lovească mai întâi balustrada de pe marginea drumului și apoi să se izbească violent de un perete de beton. 

Șoferii aflați în trecere au apelat numerele de urgență, însă nu a mai fost nimic de făcut pentru tânărul de 26 de ani.

La fața locului au intervenit carabinierii stației Tratalias și ambulanțele din Domus De Maria, Sulcis Emergenze din San Giovanni Suergiu și ale spitalului Sirai din Carbonia.

Mesaje de condoleanțe

 

După anunțul decesului tânărului român au fost postate și numeroase mesaje de condoleanțe: 

"Cu mare regret postez acest mesaj, dragă Tudor Daniel. Este o zi tristă pentru școală noastră pentru că după ani petrecuți împreună și după atingerea scopului absolvirii, în care am luptat cu toții, aflăm de tragedia asta, care a răscolit totul ... Nu am cuvinte,  îmi pare foarte rău. Condoleanțele mele întregii familii!" se arată în mesajul postat pe pagina unei școli gastronomice, pe care românul se pare că a absolvit-o. 

"Nu te cunoșteam așa de bine, dar știu că ai fost un băiat bun, Odihnește-te în pace Tudor Daniel", a postat o altă persoană pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel