Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români au fost reținuți de poliție după ce au incendiat un autoturism furat
WhatsApp
Doi tineri din comuna argeşeană Moşoaia, suspectaţi că au furat un autoturism pe care ulterior l-au incendiat, au fost reţinuţi de poliţişti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat, luni, că faptele au fost săvârşite în noaptea de 17 spre 18 martie.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal privind furtul unui autoturism şi au reţinut doi bărbaţi, de 28 şi 24 de ani, bănuiţi de săvârşirea faptelor ce fac obiectul cercetării.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 17 spre 18 martie, cei doi ar fi sustras un autoturism de pe raza localităţii Moşoaia, în împrejurarea în care acesta era neasigurat, cu cheia de contact în habitaclu", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

 

Cei doi hoți urmează să fie judecați în cursul zilei de luni, 21 martie



Conform aceleiaşi surse, autoturismul a fost găsit incendiat pe 18 martie, în comuna Albota.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru furt, conducere fără permis şi distrugere prin incendiere, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentaţi în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel