Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Diana Șoșoacă, mesaj după blocarea candidaturii. Îi e teamă că va fi dată afară și din Parlamentul European 
WhatsApp
Diana Șoșoacă se teme că ar putea fi dată afară și din Parlamentul European. 
Sursă foto: europa.today.it

"Absolut toate condițiile au fost îndeplinite! Curtea Constituțională nu poate lua în considerare articole de presă sau opinii jurnalistice sau politice! Nu poate lua în considerare decât eventuale decizii definitive ale instanțelor de judecată dacă există! În rest trebuie să verifice din punct de vedere constituțional îndeplinirea condițiilor: cetățenie română, domiciliul în România, decizii de interdicţie a candidaturii și condamnări, ceea ce nu este cazul. Vă amintesc că neconstituționala CCR a menționat opinii jurnalistice și politice ca motiv de respingere, ceea ce încalcă Constituţia României și CEDO!

Semnăturile nu pot fi verificate decât de procurori și trebuie proces! Procedura necitării este una neconstituțională și este obligatorie când ai dovezi depuse împotriva unui candidat, pentru a se respecta dreptul la apărare al cetățeanului.

România este în cea mai cumplită dictatură și se adeveresc toate discursurile mele. Eu nu am acționat niciodată având funcție de decizie, ci am făcut din fiecare funcție, una prezidențială! Am fost acolo unde au avut nevoie România și poporul român!

Îmi este foarte clar că România nu mai există ca stat și că naţiunea română a fost ștearsă de pe această lume! Am dus și duc cea mai cumplită luptă cu sistemul dictatorial de la București, Bruxelles, Strasbourg, Tel Aviv, Washington!

Dacă am ajuns să reinstaurăm delictul de opinie ca pedeapsă, înseamnă că suntem cu 80 de ani în urmă și reiterăm anularea dreptului de a exista, vorbi și opina și se va reinstaura experimentul Pitești!

Dacă mă dați afară din PE, îmi rămâne avocatura

 

Acum realizaţi toți că am dat afară oamenii lui Coldea infiltraţi în S.O.S. România. Acum realizaţi că unica șansă a României eram eu! Acum realizați că dictatura este instaurată total! Acum realizaţi că nu v-am minţit și aș fi fost aleasă din primul tur! Acum ați înțeles lupta mea!

În Germania se dorește a fi desfiinţat AfD. În Austria FPÖ. În Spania Vox. În Polonia, coroana. Și lista continuă. Eu sunt europarlamentar, iar dacă vor încălca legea și mă vor da afară din PE, îmi rămâne avocatura. Dacă îmi iau avocatura înseamnă că mă vor distruge așa cum i-au distrus pe toţi românii martiri care au încercat să salveze România! Așa au distrus marile valori și mișcările de eliberare naţională și europeană. Repet: dacă România cade, cade toată Europa. Totul este în mâinile poporului român! Omorâți-mă, omorâți-mi copiii, dar nu mă voi opri!

Din acest moment numai poporul mai poate salva România și întreaga Europă," transmite Șoșoacă prin intermediul unui comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel