Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Descinderi ale mascaților la înmormântarea unui român răpus de COVID-19
WhatsApp
Mascaţii şi jandarmii teleormăneni au intervenit, miercuri, la înmormântarea unui bărbat din Roşiorii de Vede, care a murit în urma unor complicaţii din cauza infecţiei cu COVID-19.
Român răpit de ruși în Portugalia, salvat de poliție după trei zile de captivitate

Potrivit poliţiştilor, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Roșiorii de Vede, a fost diagnosticat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni cu Covid19 și a fost internat inițial la spitalul din localitate, iar în urma complicațiilor a fost transferat la un spital din Ilfov, unde a decedat.

Autoritățile locale nu au fost anunțate cu privire la decesul persoanei respective.

Conform procedurii, persoana decedată urma să fie transportată direct la cimitir, acest lucru nefiind respectat, iar mașina a oprit la locuința decedatului.

În urma evenimentului, a fost deschis un dosar penal.

 

Astfel, polițiștii s-au mobilizat cu celeritate și împreună cu luptători S.A.S. și jandarmi, sub coordonarea adjunctului șefului de inspectorat pe linie de ordine publică, au reușit dispersarea cu rapiditate a oamenilor, mașina mortuară fiind escortă de mașina poliției până la cimitir.

„În prezent, se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor participante, în vederea sancționării contravenționale a acestora ca urmare a nerespectării prevederilor Legii 55/2020 și au fost întocmite trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de “zădărnicirea combaterii bolilor””, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Păşu, potrivit Realitatea de Teleorman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel