Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai: „Ce coana Veorika, ce coana Firea, PSD și-a găsit șefa mare de tot!“
WhatsApp
Denise Rifai spune că PSD „și-a găsit Șefa“. Nu este nici Viorica Dăncilă, nici Gabriela Firea, ci... stilista Dana Budeanu.

„Eeeee.... Hai ca PSD s a scos !
S a scos Bine de TOT, CHIAR!!!!!
Ce coana Veorika, ce coana Firea, PSD SI A GASIT SEFA MARE DE TOT!
Sefa Sefelor ! Sefa sefelor si a broselor, ea toata e!“, scrie Denise Rifai pe pagina ei de Facebook.

Realizatoarea Realitatea Plus spune că, atunci când Viorica  Dăncilă era în biroul său discutând cu „stilista personală“, de fapt lua „meditații la politică“.

„Stiti ca mai demult va povesteam ca doamna Viorika, sefa mare cand era la Palatul Victoria, tinea ministrii la usa cu orele caci avea Treaba multa si Importanta! .... adicatelea sedea la ore de tacla si de taifas vestimentar cu stilistul personal. Nu am dat nume atunci ca nu era cazul. Mai ales ca dincolo de revolta fireasca apropos de de unde are veorika atata “coco” pentru tinutele impresionante, cert era ca femeia era realmente ffff bine imbracata.

Acum insa, situatia se complica. Unsa aliat in lupta pt psd a doamnei Primar, coana Gabita de la Capetala, stilista revine in forta de aceasta data si de pe o cu totul si cu totul Alta pozitie. :)))))
Acum experta si Mare cunoscatoare in ale politicii si mai cu seama in ale Psd, pusa pe treaba - iese si trage de urechi toti liderii psd si le confera acestora un aer de “mikiduti”. Mai mult, cu un limbaj cumva colocvial-birjareste, stilista ii trage nominal de urechi pe “mikiduti” si le cere sa faca ordine si curatenie la partid. Stie stilista noastra si cu presa, si cum se face comunicarea, le stie pe toate si le stie bine de tot.

Acum am inteles abia. Orele de styling cu Viorika erau de fapt meditatii la politica. Iar Viorika de aia se exprima biata atat de greu, ca Sefa ei, stilista, are un mod chipurile 'lucrat', 'aparte' de exprimare“, consideră Denise Rifai într-o opinie expusă pe pagina ei de Facebook.

 

„Dacă aici s-a ajuns, atunci...  fost odată PSD!“

 

Jurnalista expune chiar o „mostră“ de limbaj folosit de Dana Budeanu.

„Va pun o mostra mai jos:

'PROBLEMA CUCAMPANIA BRANCUSI NU E CA S A DAT CASCAVAL ETC, PÃ INFLUENCEREALA, VEDETE ETC, CA ASTA I VIATA, DÃ LA IAURT, LA CHILOTI SI MAI NOU SI PÂNA PÃ CULTURA, TOTU’ SÃ VINDE PÃ BANI! CASCAVALU TREBUIE CHELTUIT AIA E, PÃ PARANDARAT CUM SE FACE, ASTA E..SI CUMINTENIA PAMANTULUI TOT ACOLO E, BANII NU SE STIE!
..DA N COLO DE MIZERIE...SUNTETI NISTE ABULICI PRAJITI DE INSTAGRAM SI DE BUGETE IMPARTITE PENTRU ORICE...SI PENTRU BRANCUSI...TERMINATI CU MIZERIA ASTA DÃ NET CU INFLUENCEREALA SI CU AZI CANT MAINE FREC BRANCUSU’ SI POIMAINE POSTEZ COLOANA DUPE IAURT! NU, NU SE POATE!'

Doamna stilista zice CA CAM ASA e modern sa vorbesti. Recunosc pe mine ma depaseste...Dar mesajul video cu ordinele pentru pesedeu e tot ce putea pati mai rau partidul asta. Dar Daca Aici s a ajuns atunci... A FOST ODATA PSD!

Va pup! ????

PS. In tot cazul, pe doamna Budeanu o invit si o astept cu drag la #LegilePuterii sa ne explice cum e cu politica si administratia publica dar si ce strategie de campanie ar trebui sa aiba #PSD in perioada urmatoare!“, conchide Denise Rifai.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel