Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dansatoare la bară în Italia, angajată la Primăria Iași pentru că știe să folosească calculatorul
WhatsApp
Isabela Danalache, o fostă dansatoare la bară în Italia, a fost angajată de AJOFM Iași după ce a aplicat la un post din cadrul firmei Citadin SA, firma de asfaltări a Primăriei Iași. Deși erau mai mulți candidați, tânăra a susţinut singură interviul în faţa comisiei de evaluare. 
Isabela Danalache ar fi fost angajată "pe pile" la Primăria Iași (sursa foto: BZI)

Isabela Danalache a fost angajată după ce a aplicat la un anunț publicat de AJOFM Iași. Deși erau mai mulți candidați, fosta dansatoare a avut norocul să susțină singură un interviu în fața comisiei de evaluare. Pentru că este absolventă de studii medii, va primi un salariu brut de 3.000 lei, un prag minim pentru firmele de construcții, potrivit BZI.ro.

Noi detalii ies la iveală în cazul angajărilor suspecte de la Citadin SA, firma de asfaltări a Primăriei Iași. În aprilie 2022, Isabela Danalache, fostă dansatoare la bară într-un club din Italia, în perioada 2016-2020, a fost angajată la secția Mecanizare de la Citadin SA, unde șefă este mama dansatoarei, Gabriela Delicostea. Angajarea a fost posibilă după ce reprezentanții Citadin au anunțat că au mai multe posturi vacante, informație ce a ajuns la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași. Angajarea Isabelei Danalache a fost o simplă formalitate, un interviu legat de aptitudinele dobândite în timpul liceului.

"Noi am informat AJOFM că este un post liber. S-a înscris pentru acest post pentru studii medii. Postul este de programator producție, salariul minim este de 3.000 de lei brut, cât este stabilit în construcții. Conform fișei postului, întocmește situațiile de lucrări. Contractul este pentru o perioadă determinată de 6 luni. Candidata a susținut un interviu în fața comisiei. Au mai fost înscriși candidați, dar au renunțat, probabil nemulțumiți de salariu. Nu știu ce a fost întrebată, este treaba comisiei”, a declarat Marius Ionescu, director general la Citadin S.A, potrivit sursei citate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel