Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cuplu de români și fetița de 10 ani, în stare gravă la spital, din cauza unui tânăr sinucigaș: Poliția a dezlegat misterul acasă la șofer
WhatsApp
Un tânăr de 19 ani care a urcat la volan cu intenția de a se sinucide, a provocat un grav accident pe centura Lugojului. Acesta a ajuns la spital împreună cu o fetiță de 10 ani și părinții ei, care se aflau în cealaltă mașină. Micuța se află în stare gravă.

Șoferul a intrat în mod intenționat, potrivit martorilor, în autoturismul din față. În urma cercetărilor sub aspectul săvârșirii de vătămare corporală din culpă, oamenii legii au găsit la casa băiatului un bilet de adio în care mărturisea că este pregătit să își ia zilele.

Polițiștii lugojeni au stabilit că un bărbat în vârstă de 19 ani a condus un autoturism pe DN 6-Centură Lugojului, dinspre Caransebeș înspre Timișoara, iar la intersecția cu A6 a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 46 de ani, care circulă în aceeași direcție de deplasare.

În urmă impactului, cele două autoturisme au fost proiectate peste construcția din intersecția prevăzută cu sens giratoriu, acestea răsturnându-se în afară părții carosabile. În urmă evenimentului rutier au rezultat 4 victime, respectiv cei doi conducători auto și doi pasageri, o minoră, de 10 ani și un bărbat de 45 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeie, au anunțat oamenii legii. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ulterior, polițiștii au extins cercetările cu privire la condițiile în care s-a produs accidentul. Există informații că tânărul a lăsat un bilet de adio, duminică seară, în care ar fi scris că se va sinucide. Oamenii legii vor să afle acum dacă lugojeanul chiar a lovit intenționat mașină din față să. Băiatul este bolnav și se află sub tratament de specialitate. Primele investigații medicale indică faptul că fetiță de 10 ani este cel mai grav rănită, potrivit Lugojinfo.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel