Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cuplu de români, mort după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un camion de peste 26 de tone, în Timiș
WhatsApp
Două persoane au decedat în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ieşirea din Lugoj spre Caransebeş, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş.

O femeie de 36 de ani și un bărbat de 40 de ani, soție și soț, au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce mașina în care se aflau a intrat în impact frontal cu un camion, pe drumul european E70, la ieșirea din Lugoj spre Caransebeș.

Citește și: Românii morți sub roțile camionului de 26 de tone veneau din Germania: Șoferul a intrat cu viteză pe contrasens

Potrivit ISU Timiș, accidentul rutier s-a produs pe drumul E70, la ieșirea din Lugoj spre Caransebeș, fiind implicate o autoutilitară și o mașină în care se aflau două persoane.

În urma impactului frontal, cele două persoane, soț și soție, în vârstă de 40, respectiv 36 de ani, aflate în autoturism au rămas încarcerate.

„Intervenția a fost dificilă, deoarece autoutilitara avea peste 26 de tone, iar pentru extragerea victimelor pompierii au lucrat mai bine de 2 ore. Din nefericire, victimele (un bărbat și o femeie) au suferit leziuni incompatibile cu viața”, spun reprezentanții ISU Timiș.

Deocamdată nu se știe din ce cauză s-a produs accidentul, polițiștii urmând să finalizeze cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, potrivit Mediafax.

UPDATE. Cei doi români morți se întorceau de la muncă, din Germania, când s-a pordus accidentul. Mai aveau puțin și ajungeau acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel