Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
"Nu te atingi de mama!" Crimă în Italia, într-o familie de români. Fiul și-a ucis tatăl vitreg, care-i agresa mama
WhatsApp
Întâmplare mai puțin fericită într-o familie de români din Italia. Un tânăr de 19 ani și-a înjunghiat tatăl vitreg, care venise să-i agreseze mama.  Femeia, în vârstă de 58 de ani, abia încheiase relația cu bărbatul de 38 de ani. 
Italia. Roman alcoolic arestat după ce și-a bătut partenera cu brutalitate

Tânărul de 19 ani se află acum în închisoare și este acuzat de omor. Victima este un bărbat în vârstă de de 38 de ani, de origine română. 

Bărbatul a murit la spitalul din Garbagnate Milanese în noaptea de 16 ianuarie. Medicii sunt cei care au anunțat poliția, după ce victima a ajuns la spital. Oamenii legii au reușit să-l identifice pe bărbat și să dobândească indiciile necesare prinderii atacatorului.

„O spirală de violență care nu a fost niciodată semnalată și s-a agravat în ultima vreme, a cărei forță declanșatoare a fost dictată de consumul excesiv de alcool și droguri” reiese din anchetă. 

Din primele reconstituiri efectuate de polițiști, au reieșit următoarele: victima este tatăl vitreg al atacatorului. Bărbatul în vârstă de 38 de ani nu mai avea loc de muncă. Nu este de mirare pentru că acesta a ajuns în stare de deficiență psiho-fizică din cauza consumului de alcool și droguri (concluzia, ca urmare a controalelor de sănătate după ce a ajuns la spital). Bărbatul de 38 de ani a ajuns la casa fostei sale partenere, o femeie de 58 de ani din Limbiate. 

Au urmat imediat țipete, acuzații reciproce, o discuție aprinsă. Mai întâi bărbatul și-ar fi atacat fosta concubină, apoi l-ar fi lovit pe fiul lor mai mic de 16 ani, provocându-i o rană la nivelul feței. Băiatul a fost atacat pentru că se plasase în apărarea mamei sale : „Nu trebuie să-mi atingi mama!" a strigat băiatul. 

Bărbatul de 38 de ani ar fi ajuns acasă la Limbiate sub pretextul că vrea să-și vadă fiica adolescentă din relația anterioară cu fostul său partener.

Cel de-al doilea băiat al femeii l-a atacat pe tatăl vitreg

 

Tensiunea ar fi crescut dramatic, iar  băiatul mai mare, de 19 ani , încercând să-și apere atât mama, cât și pe fratele lui, a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori. 

Bărbatul a reușit să fugă din apartament chiar și foarte rănit și a fost salvat de o trecătoare care își plimba câinele. Acesta a fost transportat la spital, dar în stare foarte gravă. Ulterior a decedat.

Polițiștii l-au căutat pe tânărul de 19 ani și l-au găsit la domiciliu, de acolo de unde nu plecase niciodată. Când au sosit polițiștii, locul crimei fusese deja curățat parțial de sânge. 

„Din primele investigații nu par să existe plângeri anterioare de abuz în familie, chiar dacă femeia, ar mai fi avut parte de acte de violență. Aceasta i-a permis să-și viziteze fiica minoră în vârstă de 13 ani. Din declarațiile  femeii de după crimă reiese că situația dintre ei se deteriorase foarte rău”, explică Comandamentul.  

Tragedia a avut loc într-un context familial dificil, foarte tensionat și cu dificultăți economice. Atitudinea fostului partener s-ar fi  schimbat mai ales din decembrie 2020, odată cu moartea mamei sale. Ulterior, carabinierii au convocat prietenii și rudele  familiei, conturând un context presărat de certuri continue care anticipau un final nu tocmai fericit. 

Procurorul din Milano care a coordonat ancheta a dispus arestarea tânărului de 19 ani în închisoarea San Vittore din Milano, relatează presa din Italia

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel