Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crește numărul ucrainenilor care intră în România: Peste 13.000 au trecut prin vămi miercuri
WhatsApp
Poliţia de Frontieră anunţă că miercuri au trecut graniţa, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire, aproximativ 244.000 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 57.900 mijloace de transport.

Conform unui comunicat de presă al IGPF, pe sensul de intrare în România au fost 117.372 de persoane, dintre care 13.534 de cetăţeni ucraineni (în creştere cu 24,24% faţă de ziua precedentă).

Începând cu data de 10 februarie (perioadă pre-conflict), până la data de 9 august, la nivel naţional, au intrat în România 1.887.142 cetăţeni ucraineni.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic online, care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

Totodată, în intervalul menţionat, poliţiştii de frontieră au constatat 66 de fapte ilegale (28 de infracţiuni şi 38 de contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini şi au descoperit, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 8.000 lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 70.000 lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 17 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi de asemenea nu s-a permis ieşirea a 62 cetăţeni români din diferite motive legale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel