Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coadă uriașă la sediul AUR pentru apartamentele de 35 000 euro 
WhatsApp
Sute de persoane au stat la coadă la sediul AUR din București pentru a se înscrie pe listele celor care doresc apartamente de 35 000 euro. 

Planul lui George Simion prevede apartamente în valoare de 35 000 euro pentru români. Având în vedere prețurile din piață și costul ridicării unui bloc, atât oamenii cât și experții imobiliari se arată neîncrezători în acest plan propus de George Simion, cei mai mulți fiind de părere că nu este nimic altceva decât o promisiune electorală.

Ei bine, realizabil sau nu, sute de persoane s-au înghesuit la sediul AUR, situat în centrul vechi, în București pentru a se înscrie pe liste, în vederea obținerii unui apartament la preț de chilipir. 

"Sute de bucureșteni s-au înscris în PLANUL SIMION la deschiderea sediului de campanie de la Magazinul București„Cel mai mare avantaj al acestui program de construcții de locuințe este faptul că banii rămân în țară și repornim economia românească”, a spus George Simion, candidatul AUR pentru funcția de Președinte al României. Bucureștenii vor putea semna contractul de înscriere în PLANUL SIMION zilnic la sediul de campanie de la Magazinul București (Bld. Ion C. Brătianu, Nr. 36) între orele 09:00 – 21:00. Ordinea de înscriere în Planul SIMION va fi și ordinea de prioritizare," informează AUR pe pagina oficială.

Cum va da George Simion apartamente la 35 000 euro și cum va reduce ratele la credite?

 

Întrebat cum va realiza această "minune", de a oferi apartamente noi la 35 000 euro,  George Simion a spus că își va da demisia în șase luni dacă nu va reuși să îndeplinească acest plan. Totodată, Simion încă susține că va scădea ratele românilor la credite, deși acestea sunt oferite de bănci - entități private și au fost semnate contracte ferme cu cei care au luat creditele, existând inclusiv scadențare cu sumele care trebuie înapoiate. 

"Preşedintele George Simion vrea ca fiecare român să fie proprietar. Totodată, George Simion vrea ca o pondere cât mai mare din sectorul bancar să fie de stat (...). Practic, ca să înţeleagă orice român, la un credit actual, la o rată de 4.000 de lei, vor trebui să plătească numai 2.200 de lei. Le reducem în jur de 30-35%, dobânda actuală. Noi vrem să investim în piaţa forţei de muncă locală, vrem să investim în materiale de construcţii, din care marea majoritatea sunt cumpărate din România. De fapt, cel mai mare avantaj al acestui program de construcţii de locuinţe este faptul că banii rămân în ţară şi repornim economia românească

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel