Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cine este bărbatul care s-a incendiat în fața Ambasadei Rusiei
WhatsApp
Bărbatul care a decedat, miercuri dimineaţă, după ce s-a lovit cu maşina de gardul unei reprezentanţe diplomatice de pe Şoseaua Kiseleff, este Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, transmite Antena3.
Cine este bărbatul care s-a incendiat în fața Ambasadei Rusiei Sursa -Antena3

A fost confirmată identitatea bărbatului care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București: este vorba de Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA.

Bogdan Drăghi a fost condamnat, ieri, la 15 ani de închisoare, după ce a fost acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă, de 10 ani. Avocat de profesie, Bogdan Drăghici a devenit cunoscut publicului din postura de președinte al Asociației TATA, un ONG care susținea drepturile taților asupra propriilor copii, în contextul proceselor de divorț.

2. bogdan_dra... (bogdan_draghici_asociatia_tata_sursa_fb.jpg)

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc în această dimineaţă în jurul orei 6.00. O mașină a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice.

 

Alertă la Ambasada Rusiei la București. Un bărbat și-a dat foc, după ce a intrat cu mașina în gardul reprezentanței diplomatice

 

Șoferul a murit și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge incendiul izbucnit la mașină.   Polițiștii anunță că au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

"În această dimineață, în jurul orei 06.00 a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice. Conducătorul auto este decedat și a fost nevoie de intervenția colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism. Au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a acest eveniment", se arată într-o informare a Poliţiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel