Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
CFR Călători a suplimentat numărul vagoanelor în circulaţie pe perioada minivacanţei de Rusalii
WhatsApp
Compania de căi ferate a suplimentat numărul vagoanelor în circulaţie, a declarat Adrian Vlaicu, purtătorul de cuvânt al CFR Călători.
CFR Călători a suplimentat numărul vagoanelor în circulaţie pe perioada minivacanţei de Rusalii. Sursa foto: freepik.com

Nu mai sunt bilete disponibile la trenurile CFR Călători spre Litoral şi Valea Prahovei-Braşov. O situaţie aproape similară se regăseşte şi în ceea ce priveşte garniturile spre Suceava şi Craiova.

"Compania de căi ferate a suplimentat numărul vagoanelor în circulaţie, CFR Călători în această perioadă circulă cu întregul parc de vagoane şi locomotive tehnic disponibil. În acest moment, pentru perioada acestei minivacanţe vor fi minim 12 perechi de trenuri care vor conecta Bucureşti de Constanţa.

De asemenea, 10 perechi de trenuri vor conecta Constanţa de restul litoralului, cu schimbare în Constanţa. Braşovul circulă cu întreaga sa capacitate, respectiv 18 perechi de trenuri zilnic. Practic, trenurile de zi deja sunt complet rezervate, sunt suplimentate la capacitatea maxim tehnic disponibilă", a spus Adrian Vlaicu, purtătorul de cuvânt al CFR Călători.

Pentru turiştii care vor pleca la mare cu maşina în această minivacanţă, taxa de pod de la Feteşti pe Autostrada Soarelui va fi suspendată începând de mâine, pentru că se lucrează în continuare la acel pod, potrivit Rador. Pe DN1 Valea Prahovei, principala restricţie este la Podul peste Doftana de la Băneşti, între Ploieşti şi Sinaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel