Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cel mai bun tratament, făcut în casă, pentru creșterea părului: Ai nevoie de muștar, ulei de măsline și un gălbenuș de ou
WhatsApp
Toate femeile își doresc părul lung, strălucitor și sănătos, așa că tot ceea ce fac este să apeleze la diferite tratamente. Unele dau rezultate, iar altele - nu. Din fericire, există câteva trucuri care te vor ajuta să ai un păr așa cum îți dorești, cu tratamente realizate chiar în propria casă și cu ingrediente naturale.
Cel mai bun tratament, făcut în casă, pentru creșterea părului Ai nevoie de muștar, ulei de măsline și un gălbenuș de ou.

Există diferite cauze care pot duce la încetinirea creşterii părului, iar lipsa de vitamine și nutrienți ar fi una dintre cele mai des întâlnite cauze, însă stresul, dezechilibrul hormonal sau diferiți factori agresori își spun cuvântul atunci când vine vorba despre încetinirea creșterii părului. 

 

Iată un tratament, destinat  creșterii părului, care te va ajuta extrem de mult, dacă îl vei folosi cu regularitate.

Muștarul are rolul de a încălzi scalpul, astfel încât, circulația va fi stimulată. Creșterea părului va fi stimulată, iar pentru această rețetă ai nevoie de:

2 linguri de muștar,

2 lingurițe de zahăr,

1 gălbenuș de ou,

2 linguri de apă caldă,

2 linguri de ulei de măsline.

Această mască se aplică doar la nivelul scalpului, care se va înveli ulterior cu o folie de plastic, iar părul se poate înfășura cu un prosop pentru a menține căldura. Aceasta se lasă să acționeze cam 30-60 de minute, iar apoi se spală foarte bine părul și se aplică un balsam hidratant. Această mască se realizează cam două luni consecutiv pentru a avea parte de rezultate optime.

Cum să îndepărtezi mătreața cu bicarbonat de sodiu. Trucul pe care neapărat trebuie să-l știi!

 

Sfaturi pentru creșterea rapidă a părului

 

Spală părul cât mai rar - Evită să speli părul des pentru că acest lucru duce la diminuarea grăsimii naturale a scalpului și la uscarea părului, astfel încât, rădăcina nu va mai fi protejată, iar părul ar putea cădea mult mai repede. Recomandat ar fi să-ți speli părul de două ori pe săptămână, nu mai mult.

Consumă alimente care conțin cât mai multe vitamine - Vitamina B este cea care se ocupă de creșterea părului, astfel că este indicat în acest caz să consumi cât mai multe alimente pe bază de vitamina B sau de asemenea, poți lua și câteva suplimente alimentare.

Dormi suficient - Somnul este foarte important atât pentru frumusețea pielii, cât și pentru sănătatea părului pentru că este dovedit faptul că acesta reduce stresul și îmbunătățește funcționarea metabolismului. Așadar, un somn odihnitor trebuie să fie de 8 ore pe noapte, iar în felul acesta și părul va crește mult mai ușor.

 

Zaț de cafea: Secretul părului strălucitor și cu volum de invidiat. Cum să folosești restul de la cafea pentru a avea un scalp sănătos

 

Nu folosi prea des aparatele de coafat - Aparatele de coafat sau placa de păr afectează keratina naturală, dar și proteina din structura firului de păr din cauza faptului că părul este supus la niște temperaturi extrem de ridicate. Aparatele de coafat duc la încetinirea creșterii părului și chiar și la căderea lui pentru că firul de păr se subțiază și își va pierde suplețea, scrie glemis.ro.

Hidratează-te - Hidratarea este esențială atât în cazul pielii, cât și în ceea ce privește părul. Recomandat este să bei cam 8 pahare de apă pe zi pentru că în acest fel, părul va fi mai puternic, structura va fi îmbunătățită, iar creşterea va fi mult mai rapidă.

Tunde-ți frecvent vârfurile - Este necesar ca părul să fie tuns o dată la 3 sau 4 luni pentru că vârfurile uscate și despicate au un aspect inestetic, însă în afară de asta, acestea încetinesc și creșterea părului, așadar tunde-l de câte ori este nevoie pentru a avea un păr frumos.

 

Amestecă o linguriță de cafea cu una de miere și 3 picături de vitamina E. Aplică crema sub ochi, iar rezultatul va fi peste așteptări

 

Usucă-ți părul natural - Este recomandat să-ți usuci părul în mod natural pentru că expunerea la temperaturi ridicate îl poate afecta și îl poate usca, așa că evită pe cât posibil să-l usuci cu uscătorul sau îl poți folosi doar în cazuri urgente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel