Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce le transmite Iohannis românilor pentru parlamentare și de Crăciun: Nu cred că virusul va dispărea. Recomand tuturor să poarte mască
WhatsApp
În această seară, în cadrul unei conferinţei de presă, preşedintele Iohannis a fost întrebat ce recomandă românilor pentru alegerile parlamentare și de Crăciun.

Recomand tuturor să respecte toate măsurile. Evoluția e fluidă, trebuie să vedem de la o zi la alta. Avem prea puține informații încă și medicii cercetează cum se evaluează situația pandemiei, cum poate fi tratată. Trebuie să recunoaștem că acum știm mult mai multe despre virus. În acest moment, experții spun că alegerile sunt posibile, dacă respectăm toate normele. Până atunci mai e mult, observăm, și dacă totul merge bine putem avea alegeri parlamentare ca și locale, sper fără circul aferent de renumărare a voturilor și fără posibile furtișaguri. În ce privește sărbătorile de iarnă, nu cred că virusul va dispărea. Recomand tuturor românilor să se întâlnească cu puțină lume, să păstreze distanța, masca. Și Crăciunul se poate sărbători cu precauție, a spus Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel