Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Carmen Șerban, moment dedicat românilor din Diaspora, la revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru 
WhatsApp
Carmen Șerban a încântat românii în noaptea dintre ani și a oferit un show memorabil la Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru. La Revelionul Starurilor 2021, prezentat de la Antena 1, publicul a fost încântat de demascări fantastice și neașteptate, alături de momente emoționante oferite de vedete, în noaptea dintre ani.
carmen_serban_dan_negru

Printre cele mai apreciate prestații ale serii s-a numărat și cea a lui Carmen Șerban, un moment ”pentru românii din toată lumea”, potrivit lui Dan Negru. ”Momentul următor e pentru românii din străinătate,” a început Dan Negru prezentarea momentului lui Carmen Șerban.

”Știu că ne urmăresc mulți din Italia, din Spania, din Anglia”, a spus Carmen Șerban.

”Momentul ăsta e pentru toți cei de afară,” a continuat Dan Negru. ”Cânți în toată lumea, nu?”

”Da, mulțumesc lui Dumnezeu, merg peste tot, acolo unde sunt chemată,” a spus Carmen. ”Acum, în 2020, am fost în septembrie în Franța, la Bordeaux, și în octombrie am fost la Madrid”, a mai adăugat vedeta.

”Pentru românii din toată lumea, la mulți ani, România, oriunde ai fi!” a spus Dan Negru înainte ca momentul lui Carmen să înceapă. Carmen a cântat melodia ei celebră  ”Viața-i dură, eu sunt dură”, oferind publicului un moment de neuitat. 

 

Momente incediare la Revelionul Starurilor 2021

 

Printre vedetele care au încântat publicul pe scena Revelionului Starurilor 2021 și cele care au fost nevoite să ghicească cine se ascunde în spatele măștiilor se află Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă. Printre măștile care au pus în încurcătură invitații s-au numărat Virusul Corona, Căpitanul Hook, un Extraterestru pierdut pe Pământ, celebrul Pinocchio, o Vrăjitoare în spatele căreia se afla chiar un politician, conducătorii Donal J. Trump și Vladimir Putin, majordomul Lurch, din Familia Addams, extraterestra Gamora, din filmul Gardienii Galaxiei, din Universul Cinematografic Marvel, Zeul Întunericului, Hades, Diavolul însuși și, în ton cu sărbătorile, personajul Grinch. Alături de Carmen Șerban, pe scena Revelionului Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru, au urcat și Jador și Ruby, Andreea Bălan, care a avut un moment incendiar cu Dorian Popa, Maria Buză, Vlăduța Lupău, Connect-R și mulți alți artiști apreciați de publicul din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel