Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Botoşănean urmărit internaţional, capturat în Italia
WhatsApp
Un botoșănean care a fost condamnat la un an, 8 luni şi 20 de zile închisoare cu executare pentru loviri și alte violențe de Curtea de Apel Suceava, a fost reținut în Italia.

Viorel Constantin Manoli (27 de ani),  a fost depistat miercuri în localitatea Vittoria, provincia Ragusa – Sicilia şi a fost încarcerat în baza mandatului european de arestare emis pe numele lui după ce instanţele sucevene, care au decis condamnarea lui la închisoare, l-au dat în urmărire internaţională.

Botoșăneanul a fost acuzat  de tentativă de omor, tulburarea liniştii şi ordinii publice, violare de domiciliu şi distrugere, după ce în toamna anului 2014, în timp ce se afla pe terasa unui bar din localitatea de domiciliu, tânărul a început să facă scandal. Angajaţii localului au închis activitatea, însă tânărul s-a dus acasă la proprietarul barului şi a intrat peste el în locuinţă.

A spart uşa şi geamurile şi, când proprietarul a ieşit afară, l-a atacat cu o bărdiţă. Victima a încercat să se apere, însă leziunile suferite au necesitat pentru vindecare 28-30 de zile de îngrijiri medicale, potrivit stiribotosani.ro.

Curtea de Apel din Catania urmează să se pronunţe cu privire la extrădarea românului. Cu mai multe condamnări la activ şi judecat în lipsă în alte dosare, Viorel Constantin Manoli, din comuna Băluşeni, fusese condamnat definitiv în noiembrie 2017, în urma unei decizii a Curţii de Apel Suceava, după o într-o reglare de conturi în stil mafiot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel