Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Blue Air reia zborurile internaționale de la Cluj Napoca
WhatsApp
Blue Air anunță introducerea, începând din martie 2021, a 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinații din Europa.

Blue Air anunță introducerea, începând din martie 2021, a 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinații-cheie din Europa, precum și introducerea de 7 rute noi și conexiuni smart de la baza sa din Bacău.

Începând cu luna martie 2021, Blue Air va opera zboruri directe către 13 destinații cheie din Europa de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca, inclusiv două zboruri interne zilnice către București. Noile rute introduse vor optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât și pentru business. Noile destinații care vor fi operate de la Cluj sunt: Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma și Stuttgart.

Cu ocazia evenimentului care a marcat redeschiderea Aeroportului Internațional Bacău, Blue Air anunță și 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020, conexiuni smart cu Europa via București, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel