Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bătaie într-o benzinărie. Printre protagonişti, o româncă întoarsă din Anglia care trebuia să fie în carantină
WhatsApp
Amenzi usturătoare pentru doi bărbați și două femei în Arad, după ce s-au luat la bătaie într-o stație de benzină. Deși trebuia să stea în carantină, proaspăt revenită din Marea Britanie, o femeie a participat la scandal.

Scandalul, anunțat miercuri, a avut loc lângă o stație de carburanți din orașul Arad. Doi bărbați și două femei din Mehedinți, cu vârste cuprinse între 20 și 38 de ani, s-au luat la bătaie, din cauza unei neînțelegeri cu privire la o sumă de bani pe care unul dintre bărbați o datora celuilalt.

Când i-au verificat pe scandalagii, jandarmii au constatat că pe numele uneia dintre femei este emisă o alertă de coronavirus și figura în carantină la domiciliul declarat în județul Mehedinți, până în 5 martie inclusiv, deoarece s-a întors recent din Marea Britanie.

Jandarmii i-au sancționat pe cei implicați cu amenzi în valoare totală de 1.000 de lei, pentru provocare și participare la scandal, iar femeia care a plecat de acasă a primit o amendă de 1.000 lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare și a fost dusă la un centru de carantină unde va rămâne în următoarele 14 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel