Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Avionul lui Ciolacu a întârziat două ore. Tunurile, puse pe TAROM
WhatsApp
Avionul lui Marcel Ciolacu a întârziat două ore la plecarea din Bruxelles. 
TAROM a reluat zborurile spre Israel

Avionul TAROM cu care trebuia să plece Marcel Ciolacu de la Bruxelles, acolo unde a fost la reuniunea Partidului Socialiștilor Europeni a întârziat două ore, relatează un jurnalist prezent la fața locului. 

"TAROM e nesimțit până și cu premierul țării. De noi și-a bătut joc ieri cu o întârziere de peste trei ore, astăzi Marcel Ciolacu, revenit de la reuniunea PES, are de așteptat două ore pâna sa plece avionul TAROM. O gaura neagră care în orice sistem concurențial ar trebui sa dispară. Nu e nicio rușine să fii o țară fără companie națională aeriană. E o rușine să ai una precum TAROM," scrie pe Facebook jurnalistul  Lucian Pîrvoiu.

Acesta criticase și anterior compania TAROM. 

"Mi-am făcut o promisiune lăuntrică să nu mai zbor ever cu TAROM. Serviciul mă obligă însă să zbor cu ce decide angajatorul meu. Astăzi am luat hotărârea de a mă opune chiar și acestei decizii. Cine vrea să își termine nervii și să își cheltuie banii prin insalubrul aeroport Otopeni să o facă. Eu nu îi mai suport pe cei de la TAROM! Cursa de Bruxelles de la ora 16.50 a fost întârziată pentru ora 18 iar acum am fost anunțați ca plecăm la 19. Dacă plecăm... Bucuria barurilor cu prețuri indecente, care te îmbie cu băuturi reci pe canicula asta...Ce mă deranjează cel mai mult e minciuna cu care slujbașii TAROM încearcă să ne prostească: e traficul prea aglomerat și avem restricții de zbor. Asta de parcă am fi la Frankfurt sau Paris. De fapt, aeronava IAȘI a TAROM a fost trasă de la burduf spre vreun hangar din cauza unei defecțiuni, pe care cei de la TAROM nu o comunică. Compania asta se joacă cu nervii și viețile noastre până la proxima tragedie. TAROM trebuie reformată pe bune, nu cu pile și sinecuriști, sau închisă. O rușine de companie, la fel ca și aeroportul în care s-a defectat aerul condiționat pe caniculă și facem saună împotriva voinței," scria în urmă cu câteva ore același jurnalist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel