Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Româncă însărcinată, folosită de o grupare infracțională pentru a intra în locuințe, unde făceau prăpăd! Escrocherii în toată Europa!
WhatsApp
Trei români, între care o femeie însărcinată, membrii unei rețele infracționale organizate: Intrau în casele oamenilor miloși, pe care îi  deposedau rapid de bani și bijuterii. Gravida a ajuns după gratii.

Suspecții foloseau o înșelătorie perfidă pentru a avea acces în casele victimelor lor în repetate rânduri: grupul acționa în mare parte cerșind mâncare și bani, plângând, dar și lăudându-l pe Iisus Hristos, pentru a distrage atenția victimelor și a jefui banii și bijuteriile fără a fi observat.  româncă însărcinată, de 29 de ani, era principala „momeală“.

Acest lucru s-a întâmplat și joi, la Wartberg. Dimineața, martorii au observat cum o tânără însărcinată a intrat în apartamentul unei victime și a plecat la scurt timp. În jurul prânzului, o altă victimă din Kefermarkt a depus o plângere din cauza unui furt, după ce a intrat în contact cu aceeași persoană.

O urmărire imediată a făptașului a avut succes. Au fost arestați doi români de 20 și 25 de ani, precum și o româncă însărcinată de 29 de ani, care au refuzat să depună mărturie. Cu toate acestea, femeia de 29 de ani a putut fi identificat în mod clar ca fiind autoarea faptelor, după ce victimele au recunoscut-o.

Investigațiile au arătat că grupul operează în toată Europa. Suspecții au interdicție de ședere în Austria. În plus, sunt deja cunoscute și alte astfel de acte, potrivit nachrichten.at.

Tânăra de 29 de ani a fost dusă la închisoarea din Linz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel