Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Prostituată amenințată cu cuțitul și bătută cu o coadă de topor de românul cu care petrecuse câteva ore, contra-cost
WhatsApp
Un român de 33 de ani a fost restat la Salzburg, după ce a bătut cu o coadă de topor o prostituată pe care o plătise pentru a petrece câteva ore împreună.

În Wals-Siezenheim, un român de 33 de ani a fost arestat după ce a amenințat o prostituată. El voia banii înapoi pentru serviciile prestate de prostituată, pe care o folosise timp de câteva ore.

Spaniola și-a petrecut noaptea cu bărbatul de 33 de ani mai întâi într-un club de noapte și apoi în apartamentul acestuia. În acest proces, clientul a făcut mai multe plăți, pe care le-a cerut înapoi după ce a făcut sex.

Austria. Prostituată amenințată cu cuțitul și bătută cu o coadă de topor de un român

 

În timpul unei confruntări fizice, prostituata a reușit să ia cuțitul de la bărbat, care apoi a amenințat-o cu un topor și a lovit-o în față cu mânerul toporului.

Cu toate acestea, cu ajutorul unui trecător, femeia a reușit să sune la poliție, care l-a arestat pe suspect la scurt timp după aceea la locuința sa.

Procurorul a dispus ca românul să fie dus la închisoarea din Salzburg.

Muncitor român, dispărut la trei zile după ce a ajuns în Austria. Poliția cere ajutorul oamenilor

 

Un muncitor român, în vârstă de 54 de ani, a dispărut din Inzing, districtul Innsbruck-Land din Tirol, Austria. Poliția cere publicului informații despre bărbat. 

„Un cetățean român, în vârstă de 54 de ani, a dispărut din Inzing din data de 6 iulie 2022”, a anunțat într-un comunicat Direcția de Poliție de Stat din Tirol, Austria. Bărbatul a fost văzut ultima dată pe 6 iulie 2022, la ora locală 07:00, în Zirl (tot în districtul Innsbruck-Land). După aceea i s-a pierdut urma.

Potrivit poliției, bărbatul nu deține mașină, nu are contacte sociale în Austria și nu vorbește limba germană. „Persoana căutată se află în Austria doar din 3 iulie 2022 pentru a lucra aici”, mai spune Poliția.

La momentul dispariției, bărbatul purta un tricou alb, pantaloni lungi gri și pantofi sport maro.

Poliția cere ajutorul cetățenilor să distribuie fotografia și apelul pentru a-l găsi cât mai repede. Polițiștii solicită ca informații să fie transmise Inspectoratului de Poliție Zirl sau oricărei alte agenții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel