Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ATENȚIE de unde vă cumpărați biletele la UNTOLD. Doi ROMÂNI, AMENINȚAȚI: „O să muriți ca proștii!”
WhatsApp
Atenţie de unde cumpăraţi biletele pentru festivalurile în vogă din acest sezon. O tânără din Judeţul Iaşi a fost înşelată de un individ care i-a vândut bilete false la Untold.
Sursa foto: captură Știrile PRO TV

Atrasă de preţul mai mic, fata a cumpărat tichetele de pe un site de vânzări şi nu de pe pagina oficială a festivalului, reltatează Știrile PRO TV.

Poliţia încearcă să dea acum de urma falsificatorului şi au indicii că astfel de afaceri nu sunt cazuri izolate. Confruntat la telefon cu unul dintre prietenii fetei, suspectul a reacţionat violent, iar cuvintele lui i-au şocat pe cei doi.

Înregistrare audio: „Nu mă supara ca o să te caut şi nu o să-ţi convină, crede-mă. O să muriţi ca proştii, vă duceţi la Iaşi cu picioarele înainte şi costum de stejar!”

Tânăra de 18 ani din Iaşi povesteşte revoltata că a fost înşelată la începutul lunii, când şi-a cumpărat biletele de pe Internet, de la un necunoscut care le vindea cu o reducere de 50% faţă de preţul oficial, de pe site-ul festivalului.

Vânzătorul i-a cerut fetei să facă plata printr-un program rapid de transfer de bani, dintr-un lanţ de benzinării. Apoi nu i-a mai răspuns la telefon. În schimb, reprezentanţii firmei de vânzări care apare specificata pe bilet i-au confirmat că individul ar mai fi înşelat şi alţi oameni.

Victima: „Când am văzut că nu-mi răspunde mi-am dat seama că sigur mi-am luat ţeapă, le-am dat numele individului şi mi-au spus că el a vândut 100 de bilete false la Neversea”.

După ce victima şi prietenul ei au fost ameninţaţi cu moartea la tefelon, s-au dus direct la poliţie cu înregistrarea.

Reprezentanţii festivalului Untold îi îndeamnă pe cei interesaţi să-şi cumpere bilete doar din surse autorizate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel