Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atac armat în Germania. Patru persoane rănite 
WhatsApp
Cel puţin patru persoane au fost rănite vineri într-un incident armat care a avut loc în parcarea unui magazin, în nordul Berlinului, potrivit publicaţiei Berliner Zeitung, relatează Reuters.

Atacatorul a fost fugit, a indicat publicaţia citată, adăugând că printre răniţi se află trei bărbaţi şi o femeie. Dintre aceştia o persoană a fost înjunghiată cu un cuţit, o alta a suferit o rană prin împuşcare, iar a treia a suferit o leziune la cap, a adăugat Berliner Zeitung.

Autoritățile au pregățit o operațiune la scară largă. Aceasta este încă în desfășurare, conform poliției din Berlin. Detaliile despre motivele atacului nu sunt încă cunoscute.

Potrivit unui reporter al dpa, zona este încă delimitată, iar poliția a interogat un număr mare de martori oculari despre ce au văzut. Există încă numeroase forțe de poliție la fața locului, inclusiv patrule și anchetatori criminaliști. 

Conform unor surse citate de publicaţia Bild, focurile de armă au fost trase în cursul unei altercaţii între grupuri de indivizi, în parcarea unui centru comercial pentru materiale de construcţie. Cel mai probabil este vorba de o reglare de conturi între grupuri infracţionale.

Pompierii au confirmat că patru persoane au fost spitalizate în urma atacului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel