Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amalia Bellantoni, zi de naștere. Câți ani are noua vedetă de la Chefi la Cuțite
Vârsta noii vedete de la Chefi la Cuțite, cea care a atras atenția mai ales bărbaților, a devenit un subiect foarte interesant pentru internauți și pentru fanii emisiunii de la Antena 1.  
amalia bellantoni sani

Amalia Bellantoni refuză însă să-și spună adevărata vârstă, contul de Facebook neavând acest amănunt, iar subiectul stârnește tot mai mult interes. Ei bine, Amalia Bellantoni are 39 de ani, informația fiind dezvăluită în cadrul emisiunii "Chefi la Cuțite" 

Ea a fost timp de peste zece ani stewardesă, până s-a căsătorit cu un bucătar sicilian mai în vârstă decât ea. 

Amalia Bellantoni a trecut de preselecții după ce a gătit o cassata siciliană - regina dulciurilor din vestita insulă italiană, un desert unic, cu fructe.

„Datorită soțului meu am îmbrățișat această cultură a Siciliei, nu doar gastronomică. Am mers împreună la toate evenimentele la care el a fost premiat sau nominalizat. Chiar și la Expo Milano în 2015, când a fost numit bucătar ambasador al Siciliei în lume, am primit și eu un titlul de mic ambasador al culturii siciliene. A fost primul moment în viața mea în care m-am emoționat și am plâns“, le-a mărturisit Amalia celor de la Chefi la Cuțite.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
24 mai 2020, 19:20
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
25 mai 2020, 19:59
DCMedical.ro
25 mai 2020, 20:05
DCBusiness.ro
25 mai 2020, 21:01
DefenseRomania.ro
25 mai 2020, 22:19