Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă la Sibiu: Doi copii de 7 și 11 ani au plecat azi-noapte de acasă și au dispărut
WhatsApp
Doi copii de 7 și 11 ani, verișori din Copșa Mică, județul Sibiu, au plecat de acasă și nu au revenit. Polițiștii fac ample cercetări pentru depistarea băieților. 
Foto ILUSTRATIV

ACTUALIZARE: Copiii au fost găsiți!

Cei doi copii de 7 și 11 ani, care au dispărut în urmă cu 24 de ore de acasă, din Copșa Mică, județul Sibiu, au fost găsiți, duminică, în comuna vecină. Cei doi nu au fost victimele ale vreunei infracțiuni, anunță Poliția.

„Din fericire, politiștii din cadrul Poliției Orașului Copsa Mică i-au găsit, in urnă cu câteva minute, pe cei doi minori in localitatea Axente Sever”, au anunțat reprezentanții Poliției Sibiu.

Potrivit sursei citate, în perioada cât au lipsit nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

Ei le-au povestit oamenilor legii că au dormit într-o mașină.

Știre inițială

Cei doi copii au plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu au revenit.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 23:30, polițiștii din Copșa Mică au fost sesizați de către un localnic, care a spus că fiul său în vârstă de 11 ani, Marius adrian Burcea, împreună cu nepotul său în vârstă de 7 ani, Raul Ioan Burcea, ambii având același domiciliu, au plecat, în jurul orei 13:00, de acasă spre un magazin din localitate, dar nu s-au mai întors.

Marius Burcea Adrian, în vârstă de 11 ani, are 1,20 metri înălțime, 25 kg, păr brunet, ochi căprui. Când a plecat de acasă purta un tricou galben cu un desen rotund în partea din față, pantalon jeans albaștri și încălțăminte sport de culoare neagră. Nu se cunosc semne particulare.

Raul Ioan Burcea, în vârstă de 7 ani, are un metru înălțime, 15 kg, păr șaten, ochi căprui. Nu se știu obiectele de îmbrăcăminte purtate sau eventualele semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acești minori sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel