Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă în Elveția. Trei români căutați după ce au făcut prăpăd pe șosea și au accidentat un biciclist
WhatsApp
O urmărire în Kleinbasel, Elveția, s-a încheiat sâmbătă dimineață cu o persoană rănită și trei arestări. Cei trei bărbați reținuți sunt trei români, cu vârste cuprinse între 26 și 45 de ani.
Poliție Elveția (Foto ILUSTRATIV)

O patrulă a poliției din Basel au vrut să oprească pentru un control un Ford Focus verde, cu plăcuțe de înmatriculare franceze, în jurul orei 10:30 la intersecția Klybeckstrasse / Sperrstrasse.

Când ocupanții vehiculului au observat poliția, aceștia au fugit, ceea ce a dus la o urmărire periculoasă pe mai multe străzi din Kleinbasel. Potrivit procuraturii publice din Basel, șoferul a comis infracțiuni grave la regimul circulației rutiere.

„În Haltingerstrasse a accidentat un biciclist și mai multe vehicule. Poliția a reușit în cele din urmă să oprească mașina care fugea după un alt accident în Schwarzwaldallee“, se arată în comunicatul către mass-media.

Cei trei români ocupanți ai mașinii, au fost arestați. Este vorba despre un român de 26 de ani, unul de 31 de ani și altul de 45 de ani. Între timp, biciclistul a trebuit să fie transportat la  camera de urgență de către paramedici. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel