Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alarmă cu bombă la postul de radio Europa FM; mai multe persoane, evacuate
WhatsApp
Poliţia Capitalei a evacuat sediul postului de radio Europa FM, după ce o bombă a fost semnalată, miercuri, în interiorul clădirii din Oregon Park, Pipera.

"În jurul orei 13,00, prin apel 112, o persoană a anunţat ca la sediul unui post de radio, situat în Sectorul 2, ar exista un dispozitiv explozibil. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6, precum şi ai Brigăzii Rutiere. Se procedează la evacuarea persoanelor", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Specialiştii pirotehnicieni efectuează verificări.

„În urma unei alerte cu bombă în sediul în care ne desfășurăm activitatea, a trebuit să evacuăm de urgență clădirea“, a anunțat postul de radio Europa FM.

Potrivit Poliției Capitalei, prin apel 112, o persoană a anunțat ca la sediul postului de radio, situat în Sectorul 2, ar exista un dispozitiv explozibil.

Polițiștii din cadrul Secției 6, precum și cei ai Brigăzii Rutiere au mers acolo și au fost evacuate toate persoanele.

Alarmă cu bombă la postul de radio Europa FM

 

Specialiștii pirotehnicieni au făcut verificări.

Pe conturile de socializare, jurnaliști de la postul de radio Europa FM au spus că alerta cu bomba a fost la sediul lor, iar la ora transmiterii acestei știri angajații au fost lăsați să intre în clădire, după ce s-a stabilit că nu există pericol.

Poliția Capitalei a anunțat apoi că activitatea a fost reluată, după ce nu a fost identificată nicio „situație cu potențial periculos”, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel