Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adelin Petrişor, despre Şoşoacă: "Răcnesc, deci exist. Nu e Zorro: Nu ajută pe nimeni şi nici nu poartă mască"
WhatsApp
Adelin Petrişor a comentat prezenţa senatoarei Diana Şoşoacă la toate evenimentele care au fost în atenţia publică în ultima perioadă şi atitudinea cu care aceasta a abordat problema. Jurnalistul susţine că "nu are cum să fie Zorro: nu ajută pe nimeni și nici nu poartă mască".
diana sosoaca la marius nasta

"Unde sunt mai mult de 2-3 camere cu siguranță o veți găsi pe doamna Șoșoacă.

Am avut onoarea să mă feresc din calea ei imediat după incendiul de la Balș, atunci când senatorul a apărut la spital răcnind, de am avut impresia că o să ne rupă pe toți pe genunchi.

Doamna a fost și noaptea trecută la Nasta, unde era adunată toată presa, iar azi a încercat, fără succes, să intre la întâlnirea minerilor cu ministrul Muncii.

Incursiunile zgomotoase nu sunt menite să-i ajute pe oamenii simpli, cum clamează domnia sa. Nu, doamna încearcă doar să-și facă imagine cocoțându-se pe orice dramă cu expunere mediatică.

Senatorul producător de zgomot nu ajută concret pe nimeni, doar vântură-n spațiul public niște amenințări și cereri de demisie.

Urletele televizate trebuie să-i o aducă o imagine de justițiar. Doamna Șoșoacă nu are însă cum să fie Zorro: nu ajută pe nimeni și nici nu poartă mască... #racnescDeciExist", a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Şoşoacă l-a confruntat pe Vlad Voiculescu după incendiul de la spitalul de la Marius Nasta. SCANDAL cu bodyguarzii: "Dă-te la o parte, sunt senator"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel