Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident rutier grav la Cernica. Șoferul și o pasageră au murit pe loc, zdrobiți de mașina răsturnată
WhatsApp
O mașină s-a răsturnat, miercuri seara, pe o stradă din Cernica, județul Ilfov. În urma accidentului, șoferul mașinii și o pasageră au murit, iar un alt bărbat a fost transportat la spital.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Libertății din Cernica, o mașină în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul unei femei, pasager în mașină. De asemenea, medicii i-au efectuat șoferului manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul. Un alt pasager din mașină a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat la un spital din București.

La locul accidentului rutier au fost direcționate echipaje din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov pentru asigurarea locului faptei și pentru menținerea ordinii publice. Potrivit unor surse locale, spre locul accidentului se îndreptau rude ale victimelor, dar nu au fost înregistrate probleme. Se pare că victimele au vârste cuprinse între 16 și 21 de ani. Polițiștii fac în acest caz cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

 

 

Doi morți și trei răniți, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR, în Giurgiu

 

Reamintim că pe 11 octombrie, două persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate la spital, în urma unui accident care a avut loc în localitatea Bucşani, pe DN 61, fiind implicate un autoturism în care se aflau 6 persoane, cetăţeni bulgari, şi un autotren, condus de un cetăţean turc. 

''Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos au fost solicitaţi pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Bucşani, pe DN 61. La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, SMURD Bolintin Deal şi SMURD Mihăileşti, 2 ambulanţe aparţinând SAJ Giurgiu'', informează luni ISU Giurgiu. 

După sosirea echipajelor la faţa locului s-a constatat că în accident sunt implicate un autoturism în care se aflau 6 persoane, cetăţeni bulgari, şi un autotren în care era doar şoferul, cetăţean turc. Dintre cele şapte persoane implicate, două au fost găsite decedate, iar trei au fost transportate la spital (două la UPU Giurgiu şi una la SUUB - Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti). Două persoane au refuzat transportul la spital - un pasager din autoturism şi şoferul TIR-ului încărcat cu caşcaval, arată sursa citată. 

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel