Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident fatal pentru Alex, un tânăr din Năvodari, care a intrat din plin într-un giratoriu. Medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva
WhatsApp
Un tânăr de 23 de ani s-a stins din viață într-un accident teribil la Năvodari. Pentru a putea extrage trupul neînsuflețit din fiarele contorsionate, a fost necesară intervenția echipelor de descarcerare.
Accident fatal pentru Alex, un tânăr din Năvodari, care a intrat din plin într-un giratoriu. Medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva / Foto: Captură video youtube

La doar 23 de ani, Alex și-a pierdut viața într-un accident tragic în timp ce conducea mașina pe care o iubea atât de mult. În miez de noapte, la intrarea în orașul Năvodari, autoturismul pe care îl conducea s-a lovit cu o viteză foarte mare de un sens giratoriu.

„În jurul orei 01.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 226, în apropiere de intersecția cu strada Câmpului din orașul Năvodari, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 23 de ani, ar fi condus un autoturism, pe DJ 226, și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un sens giratoriu”, a transmis IPJ Constanța, conform unui comunicat Agerpres.

 

Tânărul a murit pe loc din cauza impactului puternic

 

Impactul a fost atât de violent încât din mașină nu a mai rămas nicio urmă, iar tânărul șofer a pierdut viața pe loc. Pentru a putea extrage corpul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate, a fost necesară intervenția echipelor de descarcerare.

În urma vitezei foarte mari cu care a avut loc impactul și a faptului că sensul giratoriu era bine iluminat, medicii legiști vor trebui să stabilească dacă șoferul era sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise.

Cercetările în acest caz sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

 

 

Vezi și

 

Italia. Familie de români, implicată într-un teribil accident: Un șofer de 70 de ani a intrat pe contrasens și a spulberat mașina conaționalilor

 

Accidentul s-a produs nu departe de granița cu Sirmione, în jurul orei locale 17:30. Potrivit unei reconstrucții inițiale, un Peugeot 3008, condus de un bărbat de 70 de ani cu soția de 71 de ani în dreapta, ambii domiciliați în Ponti sul Mincio, în provincia Mantua, din motive care nu au fost încă clarificat ar fi invadat brusc banda opusă, pe care mergea cu un Volkswagen Tiguan cei trei membri ai familiei de români cu domiciliul în Carpenedolo, în zona Brescia. La volan se afla soţia de 41 de ani, iar împreună cu ea era soțul, în vârstă de 50 de ani, și fiica de 17 ani.

Continuă știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel