Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident cumplit la Neptun: Doi români au murit pe loc, altul, grav rănit. Imagini șocante
WhatsApp
Două persoane au murit şi o a treia a fost rănită, fiind transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, în urma unui accident rutier petrecut marţi pe drumul E 87, în dreptul staţiunii Neptun, două autovehicule intrând în coliziune frontală.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, cadrele medicale deplasate la faţa locului au găsit o femeie şi un bărbat care erau decedaţi, iar un bărbat cu politraumatisme la torace şi un picior, în stare de conştienţă, a fost preluat de elicopterul SMURD.

2. -imagine fara descriere- (accident-neptun-mangalia.png)

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că din primele verificări efectuate reiese că un autoturism care circula dinspre Mangalia a intrat în coliziune frontală cu o altă maşină, care circula din sens opus. Şoferul şi pasagera aflaţi într-unul dintre autovehicule şi-au pierdut viaţa.

3. -imagine fara descriere- (accident-mangalia-smurd.png)

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", în urma primirii unui apel la 112, la locul producerii accidentului rutier au fost mobilizate două autospeciale de stingere incendii, două ambulanţe ale SAJ, un echipaj SMURD, precum şi elicopterul SMURD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel